Немамо, дугујемо али улагаћемо… ХИТ ОБЕЋАЊА!

12 маја 2013 од Иван Стефановић

И појавила се предизборна обећања коалиције “ За бољи Косјерић“. Па кренимо редом:

1. Отварање нових радних места.

2. Стварни завршетак започетих инвестиција.

3. Недозвољавање спаљивања комуналног отпада.

4. Улагање у нове инфраструктурне објекте.

5. Улагање у развој пољопривреде.

6. Побољшавање положаја младих и улагање у спорт.

7. Бригу о старима.

Како то лепо звучи онима који немају појма да Косјерић нема пара. Како су ових седам обећања написана смишљено и плански за различите типове гласачког тела. Нова радна места! Па дајте молим вас али за кога? Јел за чланство силно које се учланило у СНС? Дао Бог  да само остварите прво обећање и све би било боље, али пошто вас знам какви сте то је још једна ваша лаж само да би се докопали власти.

2е

Друго обећање нећу ни да коментаришем јер је смешно из разлога што за седам месеци ништа није завршено јер најме нема се пара и кукуууу лееее. (Тако сте радили седам месеци). Трећа тачка је толико јадна и провидна да ја немам речи. Па Министарка из СНС-а повукла решење уз образложење које смо сви сконтали. Избори, избори, избори и после ајд врати па скрати. Пазите шта сам рекао и запамтите.

Четврто обећање улагање! Пето обећање улагање! Шесто обећање улагање у спорт! Па одакле мислите да све ово улажете? Где су овде конкретна решења па да вам поверујемо? Ви ћете да бринете о младима? Па дајте молим вас,млади људи нису идиоти да загризу геачке форе које ви обећавате. Ево ја лаик за финансије питам: “ Скоро сва ваша обећања су улагања, како то мислите да урадите поред 150 000 000 дуга у општини ( о којем сте причали), одакле ћете набавити паре“? Зашто то не објасните нама смртницима?

Улагање у спорт, па то сад већ сви знају у који спорт! Остали наравно имаће мрвице а други све. Али и то се намеће питање ОДАКЛЕ БРЕ???  Седам месеци нам кукате о банкроту Косјерића а сада наједном УЛАГАЋЕТЕ! Па дајте молим вас јел ви сматрате нас да смо толико глупи и наивни? Као да гледам кампању “ Последња шанса за Косјерић“.  Ова предизборна обећања која нам нудите су тако неуверљива након ваше политике од седам месеци где сте нам предочили пропаст а сада наједном имате решење али само за гласове, после избора смислићете и нових седам оправдања што не иде како сте обећали. Ко вам је ово срочио свака му част, да не ради случајно за ДС? Ја бих свом противнику овако написао не трепнувши.

234

За време ваше владавине ове од 7 месеци било је овако:

400 000 000 милиона дуга, 250 000 000, да би дошли до 150 000 000. Није било дана а да се није чуо куку лелек из општине. Јаоооо шта су радилииии, Драган Вујадиновић и ДС! Седам месеци смо само слушали оптужбе на рачун Драгана Вујадиновића а кад је почела изборна кампања додали сте и Драгана Вујића. Јебига требао вам седам месеци. Била је ревизорска комисија, свашта смо чули и на крају ником ништа… Па како да вас ми уопште респектујемо? Немате ништа, имали сте причу али дела ни једна! Ако сматрате да ће Веља Илић и Вучић да вам сваки час шаљу паре па ви сте онда стварно неозбиљни. Тако се и пре радило па нигде нисмо стигли. Ако мислите да дугове враћате кредитима онда сигурно читате књигу “ Обрнута економија“.

Ових ваши седам обећања могу да назовем СЕДАМ СВЕТИХ ТАЈНИ!

НЕМАТИ, НЕМАТИ,НЕМАТИ, ДУГОВАТИ,ДУГОВАТИ,ДУГОВАТИ = ПРОПАСТ (по логици)

али код вас то иде овако:  НЕМАТИ, НЕМАТИ,НЕМАТИ, ДУГОВАТИ,ДУГОВАТИ,ДУГОВАТИ = УЛАГАТИ!

То вам је исто ко да за време суше обећавате редовно заливање прашином…

12.5.2013.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: