Систем фарме и великог брата бирачким телом вешто барата ;)

3 мар 2014 од Иван Стефановић

Читам најновија истраживања ЦЕСИД-а за Блиц. Ево шта кажу цифре на случајном узорку од 1.188 људи. Питали су људе лицем у лице за кога би гласали…

Па да кренемо:

СНС – Александар Вучић на овом узорку има 44% поверења грађана!

СПС – Ивица Дачић 13 %…

НДС – Борис Тадић 8%…

ДС – Ђилас 7%…

ЛДП – Чеда Јовановић 6%

ДСС – Војислав Коштуница 5%

Испод цензуса налазе се: УРС – Млађен Динкић 4%, ДВЕРИ 4%, СРС 3% и остали укупно 6%…

Е сад питање је колико ће народа изаћи на изборе и колико су били искрени у својим изјавама ЦЕСИД-у…

Све ме ово подсећа на деведесете… Поново јашу они који су се тада звали СРС и СПС све са ЈУЛом. Сада уместо СПС-а влада СНС који има своје прилепке зване СПО, Нову Србију и Љајића све са Вулином. То је то и довиђења. Џаба здраве очи, све је џаба када србин више верује телевизији него свом личном виђењу. Џаба прича да се погледа стварни живот. Све је бесмислено. Србин ће да гласа ову коалицију јер добро изгледају на телевизијама! И то је то! Синдром ФАРМЕ и ВЕЛИКОГ БАРАТА добро бирачима барата! Ако је домаћицама симпатичан Сулејман који је понабијао срба и срба за време владавине онда што не би био и Вучић леп и симпатичан са својим виртуелним успесима! Да се не лажемо, ТВ је моћ и даљинско управљање људима. Можемо ми њима да причамо данима, све то падне у воду кад се упали ТВ!

Е па, ја са неке стране и волим да ова коалиција победи јер после 16 марта то је почетак њиховог краја на политичкој сцени… Само на жалост народ ће то скупо платити на својој грбачи… Но, народна ТВ воља је закон!

Но, ово што се сада дешава свим осталим странкама које нису у коалицији са СНС и треба да се дешава! А што? Па ко вам је крив? Јесмо ли вас тукли по ушима да стално вукљате за собом Вељу Илића, Вука Драшковића, Млађена Динкића и остале неке крпеље? Е сад плачите ено вам ваших другара са Вучком да и њему мало посисају витамина и удоме неке своје бизнисе!  Надам се бар да ћете сад научити лекцију са ким правити коалицију!

Што се мене тиче, ја не очекујем крах СНС-а на овим изборима. Па нећу да лажем себе ни вас. Нећу ни да гласам СНС и то јавно кажем! Мене не могу преварити, шта ћу таки сам 😉 ( НАЏАК )! Већ видим негде у јуну ове године како од 44%  гласача СНС-а плаче неких 30% како су преварени. Е тад ћу да седим и гледам представу једног суноврата. Живи били па видели 😉 Може после СНС диктатор све нас који сад причано против њих да позатвара и побије али не може зауставити истину и немаштину која је пред вратима. Избори су зато и пожурили да се ојачају у науму и да одраде посао до краја а који посао, па видећете…

3.3.2014.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: