Стигло писмо од Вучића…

10 мар 2014 од Иван Стефановић

Стигло ми данас писмо, донео поштар… Нема адресе, нема маркице али човек донео. Отворим и први пут сам пожелео да буду рачуни а не писмо Александра Вучића и СНС-а. Никад брже нисам стигао до контејнера!

По ком основу поштар дели пропагандни материјал неке странке? Значи ли то да СНС злоупотребљава државне службе за политичку кампању?

Јел сад треба да очекујемо да нам уз рачун струје доделе и летак СНС-а? Па одеш у дом здравља а уз рецепт добије се и летак СНС-а! Па полиција још да остави казну на брусачу и уз казну летак СНС-а! Па најбоље је да штампате знак СНС-а и број један на тоалет папиру, па изазвао бих пролив само да што више користим тај папир! Стварно сте претерали све мере и границе. Са Пинка се Вучић не скида. Чак је досадио и старијим женама које су ватрени фанови серија. Чујем гунђања: “ Е скини се једном са екрана досадо!!! “…

И шта сад све ово треба да значи? Јел то тај Вучић који нам прича против корупције и злоупотребе? Па што Вучићи злоупотребљаваш пошту? Нека деле ово твоји активисти коверте. Није ваљда да не смете више народу на очи? Па ајде мучене поштаре да малтретирате!

Јесте ли разделили овај сиротињски пакетић?

Јесте ли разделили овај сиротињски пакетић?

Победићете! Зашто параноишете толико? Али, ваша победа је почетак вашег краја. Лажи које трасирате народу брзо ће испарити долазећом немаштином, сиромаштвом, губитком посла, глађу и жеђу!!! Пријатна вам по БЕДА 😉

10. 03 . 2014.г. Иван Стефановић

%d bloggers like this: