ПСССССТ!!!!!

14 мар 2014 од Иван Стефановић

shhhh

Предизборна ћутња би требала да се поштује. Треба народ мало да се сабере од силних нападних реклама које су скакале на нас са сваког ТВ канала! У нормалној земљи, предизборна ћутња би била сасвим испоштована али код нас се то ради другачије.

Већ видим до недеље увече, Вучић ће отварати разне погоне, примати неке државнике, потписивати уговоре и сл. Све као у фазону да ради за државу и да то није кршење предизборне ћутње. Стара фора социјалиста!

А активисти ће преко ноћи као митаге лепити плакате у што већем броју где год нађу место! Ево јутрос видим да је ноћас излепљен Вучић али за дивно чудо на стаблима дрвећа, у средини Тадић око њега Вучић. Не дирају се! Види ти јада! Опа бато!!! Прошле године су се водили општи ратови плакатама на локалним изборима у Косјерићу. Сад су сви као фини и васпитани. Ја и даље тврдим да су плакате најглупљи вид рекламирања. Најтрагичније су ове са пасолом “ свом снагом на радна места “ ! Која црна радна места? Па нама никад није било горе од како су Вучићиви на трону власти! Ја морам да се извиним демократама, мислио сам све време да су они најгори политичари Србије. Не! Најгора сорта политичара се окупила око Александра Вучића, а Александар је највише окупио функција око себе у себи и он би да свим функцијама влада. Да ли је то нормално? Па наравно да није. Знамо како смо пролазили са таквим вођама у историји…

До ове такозване “ предизборне тишине “ видели смо демократју медија. Не могу да нас лажу да није тако када смо видели очима својим ко је највише имао медијског заузећа. Толико ме је иритирао Вучић са оном дерњавом и оним вештачким осмехом да сам све ово време потпуно игнорисао српске телевизије! Видели смо ону јадну и шугаву емисију “ Тешка реч “ коју води онај Вучићев Викар! Е таквих емисија је превише у Србији! Имамо таквог једног у локалу који има као и овај приватни медиј у служби СНС-а! Али зато код Оље Бећковић сви пролазе ко боси по трњу јер она жена поставља питања угодна и неугодна и зна свој посао за разлику од овох додворничких новинарчића! Е треба нам више емисија попут Оље Бећковић! Е онда би народ мало другачије размишљао, овако док је тренутно стање улизивачке медијске политике, наравно да ће Србија бити и бивати поданичка…

У недељу идем на изборе. Знам шта нећу гласати. Нећу да гласам СНС из милијарду разлога. Нећу нити ми пада на памет да подржим оног Тадића из милијарду разлога! Нема шансе ни Чеду, ни Динкића… Ове што сам навео су моја сигурица не гласања. Ја вам нећу рећи шта да гласате, не желим то да радим. Желим само да вам поручим да мућнете главом својом! Угасите ТВ и почните да разгледате сопствени живот! Приметићете поред силних обећања која нас прате две деценије од политичара да нам је живот сведен на мизерију. Зато, пажљиво осмотрите све. Оставите утиске од парола по страни, само саберите ум и видећете колико су све те поруке странака једна велика лаж!

18181818118

А сад до недеље ПСССТ!!!

13.3.2014.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: