Срби ућуткали Србију

20 мар 2014 од Иван Стефановић

Коштуница је поднео оставку, о какве ли радости у Србији. Телевизије праве одређене спрдње са њим а народ ликује. Вучић је цар! Који бре Коштуница? Шта он више прича нама како је ЕУ зло по нас! Ми једва чекамо да нас Вучић ухвати за рукице и уведе у “ Земљу чуда “ и да се сви осећамо као Алиса. Срби су избацили Коштуницу из игре! Сматрали су да је Вучић прави и да ће нам свима бити коначно добро. Ућутали су у Скупштини глас разума!

Тај српски глас, у чијој су основи  добро познат критички став према европским интеграцијама и идеја политичке неутралности, изборном вољом грађана више неће моћи да се чује у Скупштини Србије. Апослутна већина је на изборима одлучила да Србија пође путем који прети да је претвори у неку врсту колоније Вашингтона и Брисела, и да угрози њену слободу.

Овоме са сада смеју сви јер да су веровали истини они не би дали поверење Вучићу већ Коштуници. Но, србима је битније да се спрдају са Коштуницом у стилу он има мачке, необавештен је итд. То што је причао истину о ЕУ и НАТО-у то је њима смешно а заборавили су да им је далеко горе о ЕУ и НАТО причао тај исти Александар Вучић! Ма какви, срби се понашају као да им је неко форматирао мозак па убацио нове фајлове где нема Вучића као радикала који је грмео против  ЕУ и НАТО аспида! Наједном је Коштуница тај неки који спречава наш улазак у ЕУ!

Коштуница даље констатује:

Такав положај Србије неминовно ће проузроковати њено даље комадање, пропадање српске привреде, пораст незапослености и пад у дужничко ропство. Скоро половина бирачког тела која није изашла на изборе подржала је, посредно и прећутно, овакву политику, засновану на громогласно понављаним лажним обећањима током кампање у коју су уложена огромна средства, и која је била обележена отвореним претњама, застрашивањем и подмићивањем бирача.

И поред свега што је народ свестан да дугује, да нема, да ће се задужити још више, гласао је за оне који му ништа нису пружили у току ове две године власти осим телевизијских хапшења. Како рече Вучић за операције Гром да су најјаче у историји хапшења у последњих 25 година а запленише бедних 18 кила дроге  а обичан позорник може то да заплени а не читава дивизија специјалаца . Али филмски ефекти, добри углови камере надјачали су килажу заплењене робе 😉

И тако Коштуница подноси оставку као политичар који је имао своје принципе, није себи стекао богатство као сви остали што имају. Стичем утисак да смо ми сви заправо приморани да поднесемо оставку или нас више неће бити. 

20.март ‘ 2104.г. Иван Стефановић

 

%d bloggers like this: