Нудистичка радничка класа!

24 мар 2014 од Иван Стефановић

Ево стижу нам топлији дани. Влада Александра Вучића уводи за радничку класу нудистички програм рада. Пошто је обично радник го и бос време је да се ради у таквим условима. Тако да ћете имати прилику да голишави радите по фабричким круговима. Србија ће се поделити на оне одевене и оне голе и босе. Собзиром да расте тренд голих и босих, пропашће многе продавнице гардеробе.

Вучић је за медије изјавио:

“ Срамота је украсти, слагати, а није срамота бити го!“…

Берачице малина

Берачице малина

Влада је приморана да уведе нудистички раднички програм. Народ мора плаћати држави рачуне за струју, воду, комуналије итд. Куповина одела је луксуз који не смемо себи дозволити! Радници морају ићи голи и боси како би политичари носили скупа одела јер нашта би личило да они иду голи по иностранству? Зато народ мора запети го и бос да му буде одевен његов БОС!

Радничка класа хита на посао

Радничка класа хита на посао

Да влада Србије ипак мисли на свој народ, обезбедила им је и бицикле пошто ускоро нећемо имати пара за гориво. А уједно се мисли и на екологију и чист ваздух!

Радничка класа на едукацији '' ЕУ Нудизам ''

Радничка класа на едукацији “ ЕУ Нудизам “

Голи и боси имаћемо далеко већу производњу, учинак за нашу Србију. Некада су радници носили плаве мантиле, данас је то превазиђено, данас је тренд радити го и бос!

Српски грађанин који је коначно отплатио кредит!

Српски грађанин који је коначно отплатио кредит!

Србија је гола и боса и пуца од поноса јер ми смо оберучке прихватили ову меру владе. На телевизији су нам рекли да је то модерно и добро за нас и ми смо то прихватили са радошћу!

24.3.2014.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: