После Ј. нема кајања…

31 мар 2014 од Иван Стефановић

Прошла је еуфорија изборног лудила…  Ево данас је задњи дан марта а већ су неки почели да кмече и негодују. Сад наједном почињу да самном причају и жале се на немаштину! У неверици стојим и слушам оне који су до јуче режали на мене због мојих критика према СНС-у.

Што сте гласали?

Појма немају! Али су били уверени да је Вучић прави избор! У разговору са Вучићевим гласачима схватам да имам посла са људима који уопште не воде свестан живот. Просто еуфорично трче за онима који им обећавају једне те исте лажи. Чудна му чуда увек после избора они се кају. Е па господо гласачи после Ј.  нема кајања!

car 2

Ево вам сада апсолутне власти коју сте здушно гласали па се крчкајте на кајању натенане! Ма треба сад да вас оголе потпуно. Није вас било брига ни за то што је сиромаштво у комшилуку, не ви чекате и надате се да неће доћи до вашег дворишта. И лепо вас требе једног по једног а онда разгађени хватате се за главу. То је стварност живота.

И поред свега што су вам бројини паметни људи указивали ви сте послушно слушали телевизију. Вама је телевизор заменио разум. Немате леба да једете, састављате крај са крајем и опет гласате оне који вас цеде до последње капи. Е па Србијо ето ти сада Вучића и уживај… Мени је савест мирна и чиста!

car 1

Тек сте почели да се будите из хипнозе али џаба, опет ћете ви по старом провереном рецепту увек бирати најгоре. Искрено да кажем диго сам руке од свега. Схватио сам да нико не жели чути истину. И поред очигледне истине народ бежи од ње маштајући чаробни штапић који ће од жабе начинити принца! Па браћо и сестре ћири бу, ћири ба, пуф! Нема пара! Зечеви из шешира не искачу јер су поједени. Кец из рукава не промаља нос јер је давно прокоцкан. Једино хипноза помаже да вам се мозак искључи и ради онако оманђијан све оно што не би разуман чинио…

31.3.2014.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: