КУКУ ЧОРБА у С.О.С -у

2 апр 2014 од Иван Стефановић

Колико се ови наши локални политичари бламирају ја немам речи…

Још увек је актуелна она зградуљина код Цркве. Те нисте завршили, те много пара дали, те ми сад морамо да завршимо, те морамо и паре да набавимо. Па се утркавају око заслуга и оптужби око неке зграде која стоји тамо где стоји и то је то… А шта ми то имамо од те зграде? И сад је као епохијална вест што власт Милијана Стојанића завршава радове око те зграде! Па није била ни епохијална вест ни кад ју је Драган Вујадиновић почео градити. Она је била епохијална када су социјалисти почели градњу и после оставили свима вама да се око ње сад свађате!

попис

Како је кренуло, Милијан Стојанић ће сазивати конференцију за медије јер су набавили поклопац од шахте и свечано ће поклопити рупу! Због чега се диже фрка? Због ваших глупавих потеза. Ни Драган Вујадиновић ни Милијан Стојанић нама не оставише производњу, запошљавање већ чисту демагогију и неке зграде око којих само избијају свађе и оптужбе а народ и даље нема ништа од тога! Зато умукните већ једном са том зградом јер сте нам се на вр’ К…. попели!

И не би Милијан био Милијан да опет не спомене како је наследио дугове од претходне власти. Па човече имаш ли ти нешто друго да кажеш? Рецимо да нам објасниш процену БИЕ седмог марта на дан општине где су утврдили лошу безбедност мотела Парк а твој Извор је сигуран за министра. Ја веће глупости не чух одавно. По чему је твој Извор процењен као сигурнији од мотела Парк? Можеш да фарбаш незналице са том причом мене не можеш никако. Оба угоститељска објекта су у стаклу, оба се налазе на местима где је подобно да се нанесе опасност јавним личностима. Чак мотел Извор има већи опсег непокривености и небезбедбости. А и ко би то нанео зло неком из владе Србије у Косјерићу. Него си ти то добро смислио да направиш крканлук у твом објекту и узмеш паре, да се председниче не лажемо без везе! А ту си се беспотребно за ситне новце замерио највећем донатору. Ал’ шташ, алавост је деликатна и непромишљена!

Не вреди! Извор је неосвојив и за нас Нинђе!

Не вреди! Извор је неосвојив и за нас Нинђе!

Него сад се сетих! Кажеш председниче да претходна власт толике паре скркала у спортску халу а нису је завршили! Па што си их срушио са власти пре избора? Можда би људи и завршили! Ти си их прекинуо у радовима… Него теби баста да рушиш власти. Прво ДСС, после ДС. Како ствари стоје исту ћеш ти судбину доживети. Твоја прича је прича коју ни Мистер Бин не би глумео јер је излизана комедија, можда би то урадиле Курасџије, њима не смета кичасти хумор 😉

Набавио си како кажеш кошеве за наше кошаркаше. Е свака ти част! Ево нешто што си добро урадио, а могао си ти то и раније без ове бламаже и помпе. Можеш ти да урадиш још добрих ствари само треба да престанеш са кукањем и оптуживањем. Заборави прошлост и ватај се посла, има га у изобиљу. Јебеш председниче зграде, стварај посао народу али свим грађанима, не само овим твојим напредњацима. Мани се демагогије и транге франге прича, избори су завршени сад је јебено и мора нешто да се уради конкретно иначе оде ти брзометно јер је народ бесан! Немој после да испадне одакле превремени избори у Косјерићу.

Овако кукаш преко две године на старе дугове, сва срећа да ниси председник Србије, па ти би се жалио и на Цара Душана, Карађорђевиће, Тита, Дражу…

2.4.2014.г. Иван Стефановић

 

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: