Политички паразити…

18 апр 2014 од Иван Стефановић

Не могу да верујем да се у овом тренутку кошкају ови из ДС-а и НДС-а.  Зар и после свега доживљеног ови Борисови имају неког морала ишта да кажу? Искрено речено ни Ђиласови немају неко право да се хвале! Обе стране су свесно уништиле ДС.

Залуђеници или поклоници политичких лидера за мене су гори од Јеховиних сведока. Ајмо људи да мало сад проанализирамо све наше лидере онако од прилике. Наш лидер ( мисли се на све странке), има неколико аутомобила, не стоји у редовима за плаћање рачуна, нема појма где је пекара, не сећа се кад је задњи пут напунио лично гориво на пумпи, везе нема да неки Жика из комшилука болује годинама од мигрене, увек носни скупоцена парна одела и одваја велике суме за кравате а да о ципелама не причамо! Сви му туторе, увек је у горњем крају, њему иде најлепше печење, вазда му лепо говоре умилним гласом В.Д. Увлакачи… И то би од прилике била нека сасвим довољна слика о лидерима!

И док залуђени гласачи обожавају своје лидере, Србија све више тоне у мрак идолопоклоништва! Да! Ми верујемо у политичка божанства! Клањамо се тотему Вучића, Дачића, Бориса, Ђиласа, Веље, Вука…  А та божанства заправо живе на рачун туђ’ ! Живе од будала који им се клањају.

Ајмо да тражимо од Вучића, да апелујемо, да га молимо да покрене акцију “ СВИМА ПРОСЕЧНЕ ПЛАТЕ “! Сјајно је то рекао мудри глумац Радослав Миленковић у емисији Оље Бећковић. Ево ја ту причу желим да промовишем!

Ни један посланик, функционер, министар неће пристати да ради за 30 000 динара! Сви они су паразити овог друштва! И за кога ми агитујемо и гласамо??? Сјајно је направио осврт глумац Радослав Миленковић. Политичари су заправо лицемери који имају све привилегије на рачун народа и радника! Нека ти људи који су у власти направе одлуку у Скупштини да први они уштеде буџет тако што ћемо сви имати 30 000 динара плате и да видите колико би било уштеде. Али не! Господа ће примати огромне новце и причаће како треба уштројити примања радника ( сиротиње ) али своја примања неће дирати јер су њихове плате светиња!

И ко нас представља у Парламенту? Па политичари који имају лепе плате, замрзнута радна места, плаћају им се трошкови путовања, једу и пију за мизерне паре ( у већини случајева џабе ), имају имунитет. Када би неким чудом неко скратио плате на 30 000 динара видели би смо  какви су то људи. Господа политичари живе све привилегије и доносе некакве законе где се товари на обичне људе намет, смањења плата и сл.  Лицемери причају о штедњи док троше бога оца на рачун свих нас! Е то је истина мој народе тупави! Док ћеш ти народе јести јефтине сардине, месне нареске они ће јести кавијар, најлепше печење итд. И народе мој, до када ћеш подржавати паразите друштва?

За крај апелујем на Вучића да скрати плате свим његовим политичарима, посланицима на 30 000 динара па нека живе од те суме неколико месеци па да видите како ће другачије да гледају реалност! Овако, све је демагогија и лицемерје почевши од Вучића па до најобичнијег посланика!

18.4.2014.г. Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: