СОЦИЈАЛНИстичка СЛУЧАЈна СТРАНКА скоре будућности!

23 апр 2014 од Иван Стефановић

Ево гледам седницу Скупштине…

Мука ми је од призора у овом српском парламенту. Већ су почели да се свађају и да гракћу. Лицемери који примају велике плате журе да поскраћују ове наше мале и бедне! Млатарају о моралу, о спасу Србије  некаквим реформама које их неће ни дотаћи а нас ће омлатити ко цунами. Налицкани, наперјани финим оделцима сијају од задовољства јер су добили посланичко место а њиме добру плату, привилегије и имунитет. А шта смо ми добили? Па ево представу на другом каналу РТС-а, слутње да смо добили за власт силеџије које неће марити за наше животе.

Skupstina-Srbije1

Њихове реформе удомиће њихове људе и ако се они куну да то неће урадити а смешно је ко да ми не видимо да већ удомљавају своје… Њихове реформе повећаће број социјалних случајева а и ја нешто имам слутњу да ме чека таква судбина. Шта ћу, не знам да крадем, да се улизујем, да причам оно што не мислим па као такав имам одличне препоруке за члана социјалних случајева. Србија је један велики социјални случај захваљујући свима њима који се са нама зајебавају од деведесетих.

Данашњи Парламент у Србији је једна шешељизација која је мутирала у европејску мућкалицу засновану на онима који нас гурају у пропаст а себе доводе на трон успеха! Угасио сам ТВ и не гледам седницу. Одвратни су! Гаде ми се, изазивају ми гнушање јер су овде сада говорници који су нас тровали петнаест година великом Србијом да би сада сели на власт у малој коју ће да једноставно униште давајући нас ЕУ које су се тих година гадили! Најгласнији су ови шешељевци што су најкасније пребегли у СНС  из СРС-а! Ваљда морају да се добро покажу… ФУЈ!

Онда јадна и бедна опозиција… Њих тек не могу да гледам. Због њих и њихових апетита да буду неприкосновени владари данас Србија нема супртону страну од оне која влада. Хвала Борисе Тадићу на томе што си створио СНС да би га касније и подржао како би ти имао посланике и странку.  Хвала вам жутаћи на вашим међусобним ратовима који су нас поробили онако без икаквог отпора и снаге.

Данас у Парламенту Србије седе наши највећи кривци што данас живимо као највећа беда! Ови сад што су на власти петнаест година су од Србије стварали слику да нас цео свет мрзи и третира као неке крволоке. Ови што су сада опозиција харали су и криминалисали цео систем па су због њихове алавости дошли ови пресвучени радикали у униформе ЕУ.

И Маја Гојковић је права личност за данашњи Парламент да буде председник Скупштине. Била је свугде, мењала ставове и идеале, пресвлачила страначке дресове често и могла је са сваким у власт. Она је идеална председница Скупштине. Не видим разлог да се ико буни да она буде на челу Скупштине. Она је наша стварност.

А шта ће бити са нама као народом?

Е то драги моји нећу да вам кажем, сами ћете кукати, кмечати и тући се главом о зид. До тада, желим вам срећну учлањење у највећу будућу заједницу звану СОЦИЈАЛНИ СЛУЧАЈ!

За Мислионик Иван Стефановић  23.4.2014.г.

%d bloggers like this: