Зомби ЕУ!

6 маја 2014 од Иван Стефановић

Одавно се народ успавао, све мање је њих који излазе на изборе. Ипак, онај ко ће натерати народ да масовно изађе на изборе је сигурно Александар Вучић.

Џаба апели, џаба приче, кампање разума. Народ је ћутао. Али када је покуцала криза, немаштина, одузимање од цркавице, креће полако тихи бес свих нас.

Узимаш ми од мрвица мрве! То је твоја реформа она болна! Море, одузимај овима што имају све, шта си навалио на нас беднике?  Прогласи банкрот државе! Лепо почнемо из почетка. Овако ћеш да нас даш приватницима ЕУ да господаре Србијом. Још је ти Александре дајеш, ти који си причао тако сочне мржње против ЕУ! Па стварно си разочарао…

Увек иста слика! Као да је за говорницу изашла фотографија а не жив човек...

Увек иста слика! Као да је за говорницу изашла фотографија а не жив човек…

Ово је последња владавина вештачке странке зване СНС! Пазите шта вам кажем. СНС је до јуче била лимун а преко ноћи постала крушка. Острашћени радикали претворили се у фине европејце.

Кад изађу онако анемични без икаквих гестикулација Томислав и Александар и обећавају нам боље сутра, запитам се како би нам саопштили да је сутра смак света? Онакви наступи у јавности не могу да слуте на добро. Као да су хипнотисани, као да неко на даљинском са њима управља. Да ли се сећате обојице како су некад као радикали говорили. У њима сте могли да видите смех, љутњу, кајање, тугу, претњу ма били су некако људска бића, данас стану пред микрофоне и само мичу устима. Па да ли је то нормално???

Иста прича као и за Томислава...

Иста прича као и за Томислава…

Језа мене ухвати кад их видим онакве. Мене више подсећају на депресивце који су натерани да раде нешто што не воле. Као да су понижени, уцењени, упрећени… Не личе на себе! И ми њима да верујемо да ће нас избавити из кризе?

У шта смо се то претворили? У наказе! Ко смо ми сада? Нико! Окренули смо леђа Богу. Сада смо као веш машине које стоје али утикачи нису у струји. Ми радимо, једемо, живимо али наши умови су искључени и одвезани од Творца. Зато смо све више и више као Томислав и Александар. Анемични, сморени, утрољани и сл.

Укључи мозак, сабери се. Где си? Ко си? Како се зовеш? Погледај око себе живот и запитај се да ли је то што желиш или си спавао па ниси ни видео да је поплава однела све.

6.5.2014.г. Иван Стефановић

 

Advertisements
%d bloggers like this: