РТС претплата – кратко обраћање…

30 јула 2014 од Иван Стефановић

Господо РТС-а…

Не желим да вам плаћам претплату. Не гледам вас! Смешно је гледати ваше репризе које је мој покојни отац отплатио претплатама и остали народ прошлих деценија. Зар да вас гледам поред сјајних канала као што су :

Discovery, National Geographic, History, HBO, HBO comedy, Cinemax, MGM…

Плус нема вести и лидера, нема шарених лажа! Милина божија. Не морам да гледам Камионџије, Срећне људе, Бољи живот, Отписане, Капелске кресове па све то поново у круг за једну годину. Огадили сте ми те добре серије које су некада прављене а сада везе немате са везом и треба да вас је срамота. Имате по неке документарне емисије добре али оне нису толико вредне да бих вам плаћао претплату. До душе не знам шта је сад актулено на РТС-у, дал’ Камионџије или Бољи живот? Нека реприза је сигурно. Не пратим више ни једну домаћу телевизију јер не желим да трошим време на љигавим програмима.

prom_rts_public

А што се тиче претплате нећу да вам је платим! Не интересује ме Јавни сервис Србије! Скремблујте ваш сигнал! Па ко воли РТС нека купи декодер и ужива у ретро програму са примесама вести и сл. Каква бре претплата? Како вас није срамота?

И ви ладно хоћете на силу да вам плаћам претплату. Па то би било страшно да морам да плаћам нешто што не подносим и не кориситим.

А сад да вам на крају кажем по нашки:

Море носите се ви у три лепе све са вашим програмом и претплатом! Ви нисте Јавни сервис Србије, ви сте бре пропагандни алат свакој власти! Море МР’Ш у П.М.!!!!!!!

Извињавам се читаоцима на озлојеђености али ко се овако као ја сад не осећа?

8946_2

И на крају један афоризам који гласи:

П Љ А Ч К А    В А М   М А Т Е Р И Н А !

 

Advertisements
%d bloggers like this: