Пресипање из шупљег у празно

2 авг 2014 од Иван Стефановић

Дакле, Вучић распустио распуштену банду од 31 одбора по локалу… Ако мислите да је то неки успех е па опет сте се преварили. То вам је пресипање из шупљег у празно!

Не можеш просути мутну воду па флашу испирати неком другом мутном водом. Цео СНС је замућена вода. Једноставно створен је од побегуља и пребегуља. Десио се ефекат општег интереса па су полетели сви у странку мислећи да ће им она обезбедити посао. Сличан ефекат десио се и СПС-у деведесетих.

Вучић параноично смењује одборе, плаши се оног чега је и сам чинио. Плаши се преврата у странци. Зна он како се то ради. Каже наш народ: “ немој па се не бој “, али џаба сад…

10491093_325312137635216_6414803889037581314_n

Народ ко народ сад ће да се радује. Ма биће одушевљен Вучићем. Већ чујем приче како је Вучић зајебан тип, нема код њега врдања, такав нам треба! Још једно виртуозно манипулисање телетабисима ( бирачима ). Опаучиш по својима да народ види и то му се свиди, па онда лагано смањиш плате, пензије, продаш Телеком, ЕПС и остало вредно српско и државно.

На жалост ми смо народ подложан манипулацији, нас очас посла поремети лаж! Деценијама нас вуку за нос и добро да није отпао са главе колико је исциман.

Не треба да се заборави ко чини ову несрећну власт од врха па до локала. Ништа мање није крив Вучић од Велимира Илића, Вука Драшковића оног несрећног гилиптера Вулина и камелеона Расима. Ако су толико поштени шта радите сада? Шта не виде они колико Србија срља у пропаст? То су приче за малу децу и телетабисе. А по локалу ко чини власт са СНС-ом исто је крив, нема ту разлике господо! Шта у Косјерићу или Београду тражи ДСС са СНС? Рећу вам шта траже. Па власт! Ништа друго и узалудна је била борба Воје Коштунице са таквим одборима. Кривдом су упрљане руке свих оних који учествују у поробљавању Србије и њеном посрнућу.

А сад мало да кажем за ове на власти у Косјерићу…

Нисте ни свесни колико се ближи крај ваше империје која грчевито копа да остане колос али џаба. Време никог не чека. Десиће се као трептај ока суноврат ове накарадне власти. Када титаник почне тонути тешко да ће имати толико чамаца за спасавање. Нико више није луд да прима такве у своје редове. Надам се да су сви схватили поенту. Ако нису онда гледаћемо репризе суноврата и будућих власти.

СНС ће преживети свој пад, имају они структуру али Новосрбијанци и ДСС тешко да ће икада моћи да се опораве. А и коначно да видимо СПО како нестаје са сцене. Мада су они нестали одавно због своје “ курвинске “ политике.

Ко ће поново доћи на сцену? Верујте ми ни сам не знам и немам визију јер сви су се упрљали. Мора да се деси велики ресет политичке сцене иначе нема више сврхе ићи на гласање.

А шта ће бити са нашим Академиком – кулинаром – председником – командантом? Па неколико пута сам рекао да ће се сви прати од њега. Видеће колико сам био у праву све што сам говорио а он је наравно гунђао против мене 😉 Око њега су људи који вазда прелећу из табора у табор. То су вам људи који немају никаквих шанси да својим личностима, умећима остваре успех али у политици је све дозвољено па су ту брилијантни за своју корист.

Притајиће се они једно време да се свеслегне па ће се полако враћати и појављивати док не осете тренутак повратка. Но, опет се уздам у велики ресет како политичке сцене тако и свести народа…

До тада, молимо Бога да нам не распродају све вредно што ова јадна држава има.

Иван Стефановић 2.8.2014.г.

 

Advertisements
%d bloggers like this: