Реформе свете о судбине клете…

5 авг 2014 од Иван Стефановић

Е кад крене та штедња и 10% или 15% мањих плата и пензија. Народ ће поносно слушати крчање црева, са песмом утолиће глад. Дивиће се тим чудесним створењима званим Народни посланици који су успели да се изборе и да њихове плате не трпе никакве владине мере штедње.

Са поносом оно што остане народ даваће за струју, телефон, комуналије. Ако деца буду тражила слаткише прекорно ће им рећи: “ Ћути и не срамоти се, трпи! Морамо помоћи маршала Вучића у  реформама “!!!

Болесни народ трпеће болове и тегобе јер неће имати за лекове али нека! Морамо умрети за реформе! Морамо пресути ово из шупљег у празно! То је светиња!

Приватне продавнице и радњице са осмехом на лицу дочекиваће инспекције. Показиваће пуно тога што није по закону само да им ребну казну. Нека, све за реформе, опаучи ме друже инспекторе! Пуни касу за вишу класу.

Пензионери ће са поносом испијати чај из врећице коју су кували неколико пута, штедња у пуном јеку. Нека, све за Вучићеве реформе. Нека има за лепо одело јер ђе да нас срамоти одрпан по белом свету? Ако смо ми одрпани наш Вучко неће бити и тачка!

images

А Народни посланици наше свете краве, слободно ће шетати Србијом уз све привилегије обожавања.

Са поносом стискаћемо празне новчанике. Нека, све за реформе! Трпећемо за ту свету ствар. Са поносом пресућемо из шупљег у празно!

Нећемо имати ништа али надаћемо се у реформе да тамо некад негде неко доживи леп живот… Ми ћемо штедети за Београд на води, за продају свега вредног и за помиловања разних лопова и грабежа.

На локалном нивоу држаћемо као мало воде на длану неспособне власти које неће крати јер немају шта да узму али ми ћемо им добровољно давати јер ко ће се крађом јебавати?

Реформе нам свете по новчанику прете али о судбине клете остајте овде, далеко је сунце и не окрећи се сине!

к8

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: