Кад ја тамо а оно међутим…

15 сеп 2014 од Иван Стефановић

И дигла се галама како је опозиција у Косјерићу покренула акцију да се смени председник општине. У почетку све ми је то било некако конфузно. Пре тога сви су говорили како ће ова власт да прсне јер не заказују Скупштину до 13 септембра и ако се то не деси долази принудна управа и расписују се избори. Наједном као из ведра неба опозиција покреће акцију смене председника и траже ванредну седницу Скупштине.  Седница ће се одржати у среду 17.9.2014.г.

Шта је то опозиција урадила?

Као прво, из авиона види се дил са разним струјама које су присутне у властима. Једна групација из СНС-а не слаже се са Милијаном Стојанићем па често се виђају са извесним опозиционим представницима како шушкају и преговарају. Са друге стране ако ћемо искрено шта опозиција жели? Ко ће да дође на власт уколико смене Милијана? И зашто није покренута смена Драгана Тулимировића председника Скупштине? Ко је са ким у дилу? Шта се ваља иза брда?

Шта ће да нам понуди СПО у Косјерићу? Вечитог секретара општине, јединог кадра за кога се гине у редовима СПО-а. Када се СПО буде растосиљао једне породице која вечно влада овом странком  и само гледа своје интересе онда се може са њима разговарати конкретно. Молим лепо и довиђења! Зашто баш помињем прво СПО? Зато што постоје извесне индиције ја теби а ти мени! Даље ће се све само показати.

ДС ми је потпуно нејасан у целој причи. Ову смену заправо је покренула странка ПУПС-а а ДС је ту у стилу “ нит’ смрди, нит’ мирише“. Ко је са ким преговарао у целој овој ујдурми и ларми и зашто је Милијан толико сигуран у изјави од пре неки дан да има већину? Читајте између редова драги моји читаоци, грађани и гласачи…

Пошто су у историји избора сви били  са свима зашто би се сада гадили једни других?

Горка истина!

Ми заправо немамо више људе који би повели Косјерић ка препороду. Ми имамо политичке сплачињаре које су се развлачиле од мандата до мандата. Ти су се људи деценијама провлачили у истој свирци само су мењали састав бенда а име је остало исто “ ИНТЕРЕСЏИЈЕ “… 

Врло су вешто протурили причу и скренули пажњу на иницијативу 12 одборника опозиције који желе да смене Милијана Стојанића а заправо су продужили век трајања власти. Но, собзиром да се све полако дознаје и да ће истина допрети до људи питам се само која је сврха избора кад заправо избора немаш?

Држ коалицију а пипај опозицију ...

Држ коалицију а пипај опозицију …

 

Advertisements
Skrapez
#fujifilm
септембар 2014.
П У С Ч П С Н
« авг   окт »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Категорије

Архиве

%d bloggers like this: