Коалициони лекови

29 сеп 2014 од Иван Стефановић

10659388_10203733230346056_1540354465710101203_nNSpirinНСПИРИН лек за ванредне ситуације… Користи се уз Клапсоцилин као подршка у лечењу од лагодног живота, радних места, поштења и сл.

Дејство лека:

Тулимирин је хемијски састав настао из СПОменилина и базира се на одржавању коалиционог склопа молекула за одржавање већине. Овај састојак ( Тулимирин ) је премошћивач дејства атома кисеоника који пружа Клапсомицину лакше дејство у организму. Лек поред Тулимирина поседује посебне хемијске саставе који чисте крвоток од сваке здраве материје, ти састави су мешавина Ћопалина – Вељамицина. Овај лек је саставни део терапије са Клапсомицином и као самосталан нема неког важног дејства…

Нуспојаве:

Изазива радна места у здравству, општини и задовољава ситним насипима сокака и путева одборницима по наруџби…

DSSENDINДССЕНДИН лек за заборавност! Конзументи овог препарата заборављају прошлост. Користи се за брисање достојанства и идеала. Када прогутате овај лек, ваши љути непријатељи постају ваши коалициони партнери.

Дејство лека:

ДССЕНДИН је настао из коштуњавог воћа где је извучена материја звана Жељкотин. Ова хемијска супстанца природног порекла понаша се у склопу коктел лекова ( Клапсомицин, НСПИРИН ) неприродно па изазива ефекат заборавности. Дејство лека намењено је искључиво за мождане вијуге. Конзумент овог лека понаша се као да ништа није било. Лек привидно лечи друге али искључиво се стара о својим функцијама у телу…

Нуспојаве:

Лек изазива тикове “ слегање раменима “. По потреби затеже ситуацију у коалицији.

———————————————————————————————————————————————————

Овај коктел лекова је један вид хемотерапије. Конзумација овог коктела изазива незапосленост, губитак радних места, цензуру, банкрот, смањење плата и пензија. Коктел је познат по манијакалном изазивању лагања. Ко пије овај лек тај има потребу да обећава куле и градове.

Advertisements
%d bloggers like this: