Завера против власти у Косјерићу…

8 нов 2014 од Иван Стефановић

Ништа им не иде од руке… Чак ни опозиција им не смета и не меша се у посао. Нико им не може ништа али њима све иде наопако….

Властима у Косјерићу је неко очигледно нешто нагатао! Стручни тим сарадника председника општине ангажоваће беле магове и врачаре, расписаће тендер за најповољнијег врачара. Време је да се скине магија која им неда да напредују!

crna-magija

100 обећаних радних места није успело само зато што је неко бацао угљевље. Срамота чиме се неће служити љубоморни и пакосни противници коалиције СНС- НС – ДСС.

Тунел на Буковима није ни почео само зато што су на том месту где су хтели копати нађоше конце, восак и крилце слепог миша. И како ће ова јадна власт да прокопа тунел кад је неко одбројао врчке? Ко је луд да уђе у такав подухват? Не треба се зајебавати са црном магијом!

Европолис на брду Град тек није могао да заживи јер су сељаци оставили на том месту вуду луткицу избодену иглама! Пројектанти су побегли главом без обзира! Мештани су видели неке људе са дигнутом косом на глави како помахнитало беже са брда!

Пронађена луткица на брду Град...

Пронађена луткица на брду Град…

За време поплава узалуд је вапио председник киши да поплави град. Узалуд је призивао пацове и змије да опседају Косјерић како би стигла помоћ. Ништа од тога није било јер се шушка да је одбројао враџбину извесни Х.Х. који је маг влашке магије.

И поред силне жеље, воље, знања, ова власт никако не може да покрене инвестиције. Опет су се силе мрака уротиле против ових дивних људи. Сима Космос из далеког свемира својом моћном магијом спречава било какав помак и напредак!

Извесни Деда Милоје, давно се замерио са некима из власти и одбројао је враџбину звану “ два пута примо ништа од ње имо “. Од тада општина прима плату из два дела…

Ево и ова улица код такси станице, лепо изваљана, сабијена, чак се и хвале како је утабана више него аутопут, али џаба. Нека баба Радојка прошла путем и смрнџала клетву : “ дабогда био брз ко пуж голаћ“. И ето три недеље чека се асфалт али нема га. Ваљак почео да кородира. Мало, мало пређе џадом да не зариба. Зато је и пут утабан толико…

Заова Саве Савановића пре неколико месеци, узела је делић Криптонита и вешто убацила председнику општине камичак у општину и од тада Александар Вучић не може СНС у Косјерићу очима да види. Распустио им је Одбор странке. Све због неке заове која је нешто замерила овој поштеној власти!

Безброј је примера где су врачари умешали прсте како би осујетили ову власт. Иначе, да није тих црномагијашких тајних служби коју финансирају мрачне силе, Косјерић би до сада био Лас Вегас…

Али има решење за ове проблеме! Краљ Џулијан позвао је духове неба који су му рекли шта да уради ова власт како би се ослободила уроте и клетве.

Сви функционери морају ностити преврнуте гаће, ностити чено белог лука у левом џепу и обавезно кад улазе у зграду општине да изговоре бајалицу:

“ Пу, пу, пу! Бежи мађијо у рупу! “

Само нас Џулијан може спасити и евентуално пингвини са Мадагаскара!

Краљ Џулијан, наш спасиоц!

Краљ Џулијан, наш спасиоц!

 

Advertisements
%d bloggers like this: