Демант из Ражане

30 нов 2014 од Иван Стефановић

Пошто очигледно мештани из Ражане не могу да добију своју реч на медијима, господин Бора ми се обратио да објави свој протест на Мислионику поводом изјаве председника Скупштине општине Косјерић на телевизији “ Прва “. Текст преносимо у целости:

Posts To Page

Bora Savic
Данас у 17:23
Gledam tv.Prva u Emisiji Exsploziv,izvesnog Tulimirovica,koga nikako nemogu nazvati gospodinom.Gledam i nemogu da verujem da ponavlja iste lazi kao i njegov sef i vitez ( Titula koja znaci plemenitos,cast i uzvisenost).Mislim da mu vise ogovara titula Barona,odnosi se na cuvenog Barona Minhauzena. Izvesni Tulimirovic,koga nikako nemogu nazvati gospodinom,jer to nije,izrece sijaset lazi i uvreda na racun gradjana naselja Razane. Pa podjimo redom: Gospodin,koga nemogu nikako nazvati gospodinom,sa dosta cinizma,rece izmedju ostalog da M.Z.Razana,treba da se obrati Preduzecu za puteve po pitanju Javne rasvete,jer kroz Razanu prolazi magistralni put M-21.Kakav briljantan um,kakva pamet.Pa izvesni Tulimirovicu,da li Preduzece za Puteve placa Javno osvetljenje iste te magistarale od Brajkovica do Pupica vile.Ili se to mozda placa iz opstinskog budzeta ? Isti nacin placanja za taj deo puta,trebalo bi da vazi i za Razanu,po odluci So Kosjeric u kojoj izmedju ostalog stoji: Razana se izuzima iz uobicajenog finansiranja Mesnih zajednica,po pitanju Javne rasvete iz razloga sto kroz nju prolazi jedini Magistralni put u Opstini. Sto se tice Vase izjave da je M.Z.Razana potrosila 600,ooo.za izgradnju putica i puteljaka,koliko mi je poznato,najveci deo sredstava je potroseno za kopanje tunela po ideji cuvenog viteza. Izvesni Tulimirovicu,nemogu vas nazvati gospodinom,jer to niste,da li vam je poznato da je Razana,vise od 7 meseci u mraku i da je time ugrozena bezbednost i osnovna ljudska prava,garantovana Poveljom 7 UN.To se odnosi na celu planetu,osim za Opstinu Kosjeric,koja je koliko vidim u nekoj drugoj galaksiji. Toliko o Rasveti. Sad da se osvrnem na Vasu izjavu,a i izjavu Vaseg sefa,da mi gradjani Razane,ne placamo odnosenje smeca.Laz.Naravno da placamo,samo zahtevamo da racune za odnosenje smeca,placamo kao i u svim drugim naseljima u ovoj zemlji.Javno komunalno preduzece Elan,ciji ste vi osnivac,svakom domacinstvu u Razani treba da dostavi uplatnicu sa dinarskim zaduzenjem za odnosenje smeca.Prosto i jednostavno.Ni to niste u stanju da realizujete i resite.Medjutim, izvesni Tulimirovicu,nemogu vas nazvati gospodinom,opet cu vas podsetiti da M.Z po tumacenju Ustavnog suda se ne bavi naplatom komunalnih usluga.Da li to mozete da shvatite izvesni Tulimirovicu,nemogu Vas nazvati gospodinom,jer to niste ?

Део оригиналног текста са Фејсбука... Принт скирин...

Део оригиналног текста са Фејсбука…
Принт скирин…

Наравно, Мислионик је демократски орјентисан и уважиће и другу причу ако то буде захтевала друга страна која се помиње у тексту….

Са поштовањем уредник Мислионика Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: