Режимлије…

30 дец 2014 од Иван Стефановић

Прока проналазач користи сваку прилику да се истакне као геније. Па на питање новинара зашто јуче није одржана седница Скупштине, Прока вели због снежне непогоде, људи нису могли да дођу у град. Али кад већ није одржана седница да се похвали како је добио пехар за проналазаштво. Прока проналазач је себе уздигао па мисли да је неки састојак за храну на нивоу проланалазак Пупина, Тесле и осталих проналазача од значаја. Е мој Проко а ниси пронашао главни патент звани како спасити Косјерић од пропасти?

GyroDisneyШушка се ових дана да ће ДСС бојкотовати седницу Скупштине. Ајде да видимо и то чудо уколико се синоћ или прексиноћ није променило њихово мишљење као по обичају. Не видим ралозг да ДСС напусти ову власт. Њима је једино преостало као и Новој Србији да се шлепају уз Милијана Стојанића јер они су овде политички мртви. Сами себи извршише харикири ступајући у политички дил са СНС-ом. Време ће показати да сам био у праву!

Уједно не видим никакав смисао да се обори ова власт када је Извршна она најгоре врсте икада у Србији. Шта може опозиција да уради ако би неким чудом ова коалиција прсла? Ништа и то је на жалост сурова истина. Зато, оставите ове нек рове и тону у живи муљ сопствене пропасти… Не продужавајте им политички живот!

Оно што мене брине су ове појаве на изборима где СНС користи своје активисте који ломе све пред собом, батинају политичке противнике. Зашто се ћути о томе? Где год да се одржавају локални превремени избори увек иста екипа долази ( мање више ) и врши пресију на бираче. Сведоци смо у Косјерићу како је било а ево и у Мионици претукоше човека и ништа! Увек су ту неки црни џипови који круже, неки ликови које нико никад није видео и прете љутима, понашају се као удбаши! Зашто се то дозвољава у било којој општини? Зашто ви грађани допуштате да вас малтретирају неки дрипци? Чега се плашите?

Претучен Милан Гавриловић у Мионици. Члан ДС-а. СЛика говори све...

Претучен Милан Гавриловић у Мионици. Члан ДС-а. Слика говори све…

Трагично је то што после инцидента у Мионици медијску пажњу добијају табаџије а не жртва. Па онда креће она безочна медијска кампања против жртве јер жртва је мањина а већина је наравно невина и фина! И тако је свуда кад су избори.  СНС је једно фино чељаде које не би ни мрава згазило! Невинашце од странке! И онда ће да млате по медијима жртву са неким прљавим вешом износећи приче које ће још више понизити човека којег су претукли. И то није само случај Милана Гавриловића, то се дешава свуда по Србији! Знам их добро какви су и какве прљаве језичине имају!

Да ли смо се ми то борили за овакву демократију? Да ли су нам ђедови животе дали у ратовима да би нас овде данас третирали као стоку коју може да бије сваки члан неке странке на власти? Хтели ви то да признате или не, ми смо дубоко заглибели у диктатуру Александра Вучића. Мада од њега су десет пута гори ови мали полтрони који му се доказују, такви бију људе, такви потказују народ, такви смештају све и свашта онима који се не слажу са политиком СНС-а. То је најгора сорта људи која ће да те бије зарад тапшања по рамену од шефа!

Неке активисте користе тако што су уцењени, да не одеш у затвор или нешто друго, ради то и то и миран си! И то је то! Ајде некако те и да разумем али највећи лудаци су они који из уверења бију људе, пљују по њима и загорчавају им животе. То су ликови зрели за посматрање…

Боже опрости нам јер не знамо шта радимо!

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: