Колетерална штета у Француској…

10 јан 2015 од Иван Стефановић

Ово што се десило у Француској мени изгледа као један ударац две муве. Лепо склониш оне који су те исмевали а уједно поведеш и општу мржњу према циљној групацији. Французи или амери сад је небитно, кренуће у још један “ оправдан “ рат против арапа. А заправо глад за нафтом је чудесна!

Искрено речено, ови људи које су побили у тим мрачним радионицама сматрају колетералном штетом или потрошном робом. Да се не лажемо, све се до сада тако и одвијало, направи се инцидент и ето ти разлога да на неког бацаш бомбе и побијеш под заставом демократије. То се ради вековима а само се ми вековима чудимо тим јадима…

Велике силе кроје судбине…

kul-karikaturisti

Када су бомбардовали Југославију тј. Србију под заставом “ демократије “ ја се добро сећам да се опозиција ту и није нешто бунила, а са друге стране режим је то користио за сопствени маркетинг. Режим је протурао причу о агресији, о патриотизму, опозиција о томе да је Милошевић крив и да га треба склонити иначе нас побише… У сваком случају ми смо ти који смо награбусили. Ако нам је била добра Југославија зашто смо дозволили ми као народ ( руља од скоро 22 000 000 људи ) да нас тако изманипулишу и да се закрвимо? Шта је узрок? Зашто смо дозволили да нас посвађају у том нашем “ рају “? И тако то бива свугде драги моји пријатељи… А верујем да је и ово у Француској тешка манипулација где су само погинули карикатуристи и где је све искоришћено да се усмери мржња ка арапским земљама које ће лагано омогућити “ оправдан “ рат.

А све се крије иза освајања ресурса које усисавају велике силе. Треба возати силне аутомобиле, бродове, авионе. Треба нафте, треба гаса, злата, дијаманата. То су једини узроци свих ратова! Зато се и дешавају овакве ствари.

nafta-ilu123-300x302

Свет срља ка неком злу, а први и други светски рат кренуо је засићењем једне епохе тог времена. Кад дође до врхунца епохе онда се све поруши и прави поново до новог засићења. Читао сам како се отворено дебатује по свету да је ова планета пренасељена. Зашто се онда чудимо ако се дешавају ова силна убијања?

У Француској су побијени људи који су се бавили сатиром, а шта следи након њихове смрти? АКо мислите да ће се десити отрежњење, демократија и правда онда сте јако наивни. Упамтите, ми смо само потрошна роба и ништа више. Никоме не сметају добри људи ма које крви они били, сметају само напаљене будале које мржњом долазе до својих циљева. Таквих има свуда и биће…

 

Advertisements
%d bloggers like this: