Због фотеље у Елану страда ТОК…

24 феб 2015 од Иван Стефановић

На општинском Већу требало је да се усвоји измене и допуне уговора о оснивању туристичке регије западне Србије. Међутим, дошло је до тога да у изгласавању дође до нерешеног резултата, четири ЗА и четири ПРОТИВ. Самим тим одлука није донешена… То доводи ТОК ( Туристичка организација Косјерић ) до незгодне ситуације. Ако не припадаш у регији западне Србије немаш простор промоције туризма општине и пуно тога још што унапређује туризам Косјерића…

Зашто је дошло до нерешеног резултата?

Пошто сви околишу истину рећи ћу вам о чему се ту ради. Овај резултат произвео је чист инат! Писао сам вам већ да је у СНС-у Косјерић подељена екипа која је за Милијана Стојанића и она која је против. Сада вам је већ јасније како је дошло до нерешеног резултата. Она екипа која није гласала је против Милијана Стојанића. То је екипа која је бацила око на директорско место Елана, није им било довољно то што су ту добили радно место, сад хоће напредак фуинкције, ваљда што су у Напредној странци и напредак се мора брзо десити по цену да сви остали поцркају! Због свега тога није дошло до изгласавања.

AK 12

Уместо да се ова власт бори за просперитет општине Косјерић, њима је најпрече да остваре сопствене циљеве само њима корисне без обзира на последице по друге људе. Милијан Стојанић је гласао за ТОК, а друга екипа није. Све је јасно ко на длану! Милијан је у ситуацији незгодној, наметнути су му сарадници којима није интерес опште добро и сада плаћа цех. СНС у Косјерићу је подељен на похлепне групације. Једна је себе већ удомила, друга је себе удомила али би још да се удоми. И ту је све јасно колико је присутно лицемерје једне власти!

Због похлепе угрожен је туризам у Косјерићу. Због похлепе Косјерић је постао јад и чемер једне беде која сваки дан све ритавије изгледа. То је та коалиција наше власти. То су ти спасиоци СНС- НС – ДСС!

Било је и других власти траљавих, бледих и похлепних али ови садашњи су убедљиво најгори икада! То није мој хир да кажем већ једна гола истина! Чињенице све говоре, али о томе ускоро више…

Advertisements
%d bloggers like this: