Српски пакт са ђаволом

28 феб 2015 од Иван Стефановић

Драги народе, чланови странки…

Ви што вам све пролази и долази без вашег одобрења. Ви пасивци, ћутолози, интелектуалци, срби, верници, учитељи, ђаци, студенти, радници, сељаци…

Тони Блер је постао саветник Александру Вучићу! Онај што се хвалио по целом свету да је издејствовао бомбардовање Србије. Онај што је успео да обезбеди смрт нашој деци, нашем народу. Онај што нам је обезбедио сирене, нестанке струје, бежање у склоништа. Онај што нам је омогућио мобилизације, плач, страх и неизвесност. Онај што нам је издејствовао рат! Е тај Тони Блер је сада главни човек који саветује Вучића! Тај човек сада шетка Београдом.

Цео свет се спрда са Србијом и србима као људима који немају више части!

https://www.youtube.com/embed/hk4SV08cA64„>КЛИКНИ МЕ

На видео снимку можете да видите како почиње прича, сирене, експлозије. Захваљујући издајничкој влади Србије данас нам се шетка онај који се хвалио да нам је издејствовао смрт! И шта се дешава? Ништа!!! Сви ћутите, гледате ТВ и слежете раменима.  Не могу да схватим народ, Вучића могу, он ради како му се каже. Али ви народе српски, монархисти и комунисти, верници и неверници, радници и нерадници, богати и сиромашни, ви ћутите!!!

Стидим се Србије! Ово није мој народ, ово није моја Србија. Ја њу памтим као храбру, правдољубљиву. Сада видим да је постала та лепа Србија једна проклета авлија. Ућутала се ко дете кад му се прикаки!

b_3e3d8450085a26527125f6b4182157c2

Допустили сте без икаквих протеста да вам се шетка по престоници џелат Србије. Не обраћам се Вучићу, он је веран слуга тамног господара, али ти народе у уста те јебем, ћутиш, гуташ говна ко да су принцес крофне! Извините на простим речима, али дозлогрдила ми финоћа. Душа ме боли када ти народе христолики дозвољаваш да ти се по рајском врту шета сам ђаво!

Убица, налагодавац смрти наших грађана постаје неко и нешто у овој српској власти! Да ли ти је народе сад јасно ко је Александар Вучић? Да ли си видео министре народе како ћуте, излазе ко да су клечали на орасима за казну?

Ова власт је склопила пакт са Сатаном. Како другачије да назовем оног ко се постарао да нам сеје смрт? Како уопште да толеришем убицу наше деце, рођака, комшија? Па да ли смо ми толико пукли у глави да прихватамо убицу за саветника? Па шта то радимо?

Боже опрости нам, очигледно не знамо шта чинимо!

Опростите ђедови што кости остависте по ратиштима бранећи своја поколења која су срамота и помена. Опрости мала Милице што ти се данас Београдом шета твој убица! Опростите млади јунаци што сте веровали у отаџбину која вам доводи вашег џелата да им командује. Опрости оче, опрости ђеде Уроше, Драгојле… Немоћан сам и сам са свим оним који исто мисле јер руља ћути, руља гледа своја посла. Опрости нам Свети Саво што смо постали бљутава со. Опрости Боже јер само могу да занемим…

У Србији данас Господе срби склапају на очиглед пакт са ђаволом. Нико више не мари за Тобом. Црква ни гласа да пусти, патриоте ћуте, народ ћути… Сви ћуте, сви зборе тишину ником није стало… Нико више не поштује наследство и аманете. Ником више није стало ни до чега!

Плаче небо над Србијом. Плачу умрли за правдом гледајући кривду како постаје све јача и јача! Плаче небо, анђели, јунаци, верни и неверни. Сви плачу јер виде пропаст. Верни плачу за изгубљеним душама, неверни плачу за онима који неће од Бога тражити њихов опроштај.

А ви у власти, ђавоље слуге верно речено, издајници патриотски речено, нечовеци атеистички речено, ђубрад злобно речено, гмизавци сељачки речено срам вас било!

А ти народе стиди се…

https://www.youtube.com/embed/wm1QlFOY33Q„>КЛИКНИ МЕ

А ви који чините власт дал у Београду, дал’ по локалу сте слуге Сотоне! Бог све види господо сатрапи. Све ће кад тад доћи за напалту! Да имате морала оног основног и човечности, сви би изашли из власти и душе спашавали. Али ви и даље браните оправдавајући свој грех!

Зато нам пролазе и командују овакви лажови:

https://www.youtube.com/embed/eh7tQT-uRvU„>КЛИКНИ МЕ

Где сте ДВЕРИјани, где сте РАДИКАЛИ, где сте ДСС-овце, где сте СПОвце,где сте Социјалисти, где сте патриоте, где сте комунисти, монархисти? Ћутите! Ово није ствар опредељења, ово је ствар опште издаје Србије. Да ли смо ми то капитулирали? О чему се ради?

Ма коме ја уопште то причам…

Advertisements
%d bloggers like this: