ДАН ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ!!! ВРЕМЕНСКА МАШИНА ( 1 део )

7 мар 2015 од Иван Стефановић

Времеплов нам се покварио, сваки пут нас враћа у 2013.г. Никако да нам буде као што је обећано. Покварио се процесор на машини и само враћа на обећања.

100 радних места за један дан првог јуна, и таман кад дође машина опет врати Милијана за говорницу. Таман победи на изборима и кад треба да оствари обећања, глупи времеплов све поквари. А имали би сигурно до 2013.г. на стотине радних места, опоравак и просперитет општине. Имали би паре које би по свету Милијан узимао и давао за свој народ! Овако, један мали бедни квар на временској машини све упропасти…

Ја сам био убеђен да честа кукања наше власти постају досадна и да они немају шта друго да кажу, али ја сад укапирао, то временска машина њих репризира. Зато нам сваки дан изгледа исто, немамо пара, умиремо редовно, све нам се гаси и киша пада. Па људи, нас временска машина нон стоп враћа на исте дане… Па није коалиција крива. Чуди ме да електро инжењер не зна да је поправи.

Овај дан општине је заправо још увек у 2013.г. НЕмојте замерити Милијану ако вам данас обећа све исто. Није он крив, крива је временска машина којој је рикно процесор за будућност. Овако смо се закопали и док не поправе нема нам бољитка.

Advertisements
%d bloggers like this: