Београд на води, народ на хлебу и води…

8 апр 2015 од Иван Стефановић

Гледам премијера Србије Александра Вучића како надобудно и препотентно излаже онај његов Београд на води уз бурне аплаузе поданика како његове странке тако и коалиционих партнера. Дал’је и наша докторка посланица аплаудирала? Но, она није сад битна у причи 😉

Док се Вучић бори за Београд на води народ по Србији све више живи на хлебу и води…

Док му се Србија задужује са 404 евра у секунди Вучић и његова ергела аплаудира а они мученици што још не знају да су радна снага за топли оброк урличу и сами себе праве будалама. Еј, 404 евра у секунди се задужује Србија, а знате ли за колико рмбачите месечно?

Млађи се не сећају једне ере Слободана Милошевића где су се Мира и он ширили и где су исти такви као ов сад што урлају за Вучића понашали. Све је то исти сценарио. Најгора ствар што се народ ни мало није опаметио, а мислим на оне који вечито иду да урлају и носају транспаренте. Када видим ону шаку јада како је обучена ( не мислим на функционерчиће, активисте већ на обичне људе ) схватам у ком свету живимо, он се зове сиромаштво… Док будалетине издераних гаћа берлају и кличу за Вучића, од страсти и безумља не виде око себе како су лепо обучени разни мали Вучићи. Не питају се што и они нису тако лепо обучени? Неко им је други крив. Уместо да наватају те фенси напрдњаке и питају ало, одакле теби све то? Не, они ће да вичу и урлају надајући се неком животу којег више нема…

Напредњачки навијачи јуче пред Скупштином...

Напредњачки навијачи јуче пред Скупштином…

Када видим овај транспарент имам утисак да је ово упућено функционерима по локалној средини где владају напредњаци. Ако мисле на њих онда “ Вучићу хапси их све“!!!

Толико је све постала излизана фора букача да ми је тих људи просто жао. Такви ће први скочити да проклињу Вучића и све ове ушушкане поданике. Не знам да ли ће их бити блам када схвате да су до сада највише намагарчени у историји политичког живота у Србији.

Ово што се сада дешава са букачима било је и за време терора СПС-а. А онда када су били најјачи, најпрепотентнији и најбахатији десила им се револуција и општи бунт. Без обзира што је пети октобар испа највећа брука, али може да послужи као пример “ доста је било битанге“!!!

Гнев је све већи у људима, разочарење је већ преточено у онај благи инат који ће се претворити у општу мржњу према једној диктаторској политици која нас је поново задесила. Народ се буди и то је чињеница ма колико статистике истраживања говориле да је Вучић популаран. Може он да нам се понаша до миле воље као брижни тата који своју децу ( народ ) воли као пасторчад.

Због Београда на води оће да нас сатру! Све је бре стало! Поставили су зевзеке на власт по градовима. Богате се и сређују себи послове. А ми обични смртници једимо се и сваким даном све више прскамо од невоље и намета. А онда видиш да има будала које ће да подржавају сопствни крах породице, економије и свега што нам чини живот нормалним.

А да ли ми имамо уопште нормалан живот?

Само се запитајте…

11113171_411234175714410_7836529074481287654_n

Advertisements
%d bloggers like this: