Нова Србија Косјерић – КОНТРАДИКТОРНОСТ

16 апр 2015 од Иван Стефановић

Добро се сећам колико су кукали и пљували на Драгана Вујадиновића што је наметнуо високе фирмарине по општини Косјерић. Данима се радила кампања од стране СНС-а, ДСС-а и Нове Србије. А данас када видиш како се они понашају и да су заправо гори од претходних дође ти да завапиш: “ Драгане врати се све ти је опроштено “ 😉 Док си опозиција бринеш о моралу а када седнеш у фотељу ти прихватиш све оно што си критиковао и појачаш намете. Ко да је јуче било када су напредњаци данима критиковали ДС што запошљава страначке кадрове па гле чуда сада цела та болумента запосли исто своје кардове! Не знам што је народ мењао ДС када заправо ништа није променио, не да није него је себи изгласао десет пута горе.

Да ми је само знати шта се то променило у Новој Србији која је за време Вујадиновића издала саопштење подршке Радио Косјерићу да се противи гашењу ове радио станице. А сада дувају у исту свираљку са напредњацима: “ гаси “ !

DSCF5352Ово је оригинал саопштење Нове Србије из Косјерића 28.01.2011.г. А сада је то сасвим друга прича. На крају саопштења је нешто речено што данас звучи контрадикторно: “ Ако угаси Радио Косјерић питајмо се шта је следеће? “

Ево Нове Србије на власти са СНС-ом, све се живо погаси. Сва њихова прича из тог времена док нису засели на власт данас је толико другачија да свако од нас може рећи “ збогом памети “… Шта рећи а не заплакати?

Контрадикторност наших врлих политичара је толико очигледна да човек просто добије осећај повраћања. Како не закључити да је њихов посао лагање, лицемерје? Довољно је да се прочита ово саопштење које је те већ давне 2011.г. издала Нова Србија и упоредити са данашњим временом где је иста та екипа у странци.

Наставак следи…

Advertisements
%d bloggers like this: