Рудари и владари…

27 апр 2015 од Иван Стефановић

Није фотомонтажа!

Није фотомонтажа!

Свечана седница Владе Србије, поводом прве годишњице рада, почела је данас нешто после 12 часова ,у Рударском басену Колубара, на површинском копу “Тамнава-Западно поље”.

Седницом, која се одржава под ведрим небом на импровизованој бини, председава премијер Александар Вучић, а присуствују чланови владе, као и директор РБ “Колубара” Милорад Грчић.

Премијер Србије Александар Вучић поручио је са данашње свечане седнице да Влада Србије води тешку борбу за опоравак српске економије, али и да се сви њени чланови нису увек најодговорније понашали.  (извор: Телеграф)

Шта све неће радити само да би одржавали хипнозу народа. Смејао сам се а онда сам схватио да је ово заправо тужно. Седе под ведрим небом упарадирани краваташи све са скупим оделима и ципелицама. Рукице им свилене док их гледају гарави, поцепани рудари са испуцалим рукама дебелих слојева жуљева.  Они воде тешку борбу за опоравак Србије? Па једино је тешко народу, њима све иде добро да им је непријатно 😉

CDl8g0QWgAEbD5u“ – Новчаник Србије данас је здравији него пре годину дана. Нико више не говори о банкроту земље. Сада нема шале, а Србија размишља о расту, када ће и колико брзо да покрене производњу – поручио је премијер.“

Да ли Премијер говори о истој Србији у којој ми живимо? Да ли је свестан да нама никад није било горе? Пре годину дана могао си да купиш целу кесу намерница а сада само при дну. Да ли он мисли да смо ми сви ретарди? Стварно имам утисак да га погрешно обавештавају и праве будалом. Или он нас прави будалама. Новчаник мој драги Премијеру од пре годину дана је само празнији. Заправо ево немам ништа у њему. И ти говориш тако смеле фразе пред нама који смо после твојих речи за сваки случај погледали у новчанике да се уверимо дал’нас очи варају или ти нас онако зајебаваш.

Овај циркус Александра Вучића је толико комичан и трагичан да просто не можеш да поверујеш очима да ли је ово монтажа или права фотографија. Ово показује колико они нас сматрају неписменим и глупим па примењују овакве фазоне медијске пажње. Ево ја ћу се импресионирати ако се седница Владе Србијје одржи у септичкој јами. Не морају да гацају по говнима, може и ова платформа изнад њих. Е ако то ураде, ја ћу гласати за њих 😉

“ Нико, како је рекао, нема право на жалопојке. “Ако станемо Србија више неће да крене – не желим више да чујем не могу и не знам, нама изговора и нису потребни и нико нема право на изговоре” рекао је премијер.“ ( Извор: Телеграф )

Значи немамо право да се жалимо на премијерове демагошке приче. Зато је и уведена цензура и силни притисак на медије. Шта има да се жалимо? Ако је он наредио да се то не сме онда има да се трпи и ћути.

Немам више речи, обљутавило ми је писање о њему јер изазива ми бљутавост и муку. Жалосна државо…

Advertisements
%d bloggers like this: