Став коалиције

25 маја 2015 од Иван Стефановић

У Косјерићу на власти је коалиција СНС – Нова Србија – ДСС. Они чине власт и нашу пропаст. Ево и римује се…

Председник општине... '' Шта се крчка код зврчка ? ''

Они имају став када треба на туђој грбачи све да се сломи, а што се њих самих тиче на њима се ништа не ломи, они примају редовне плате не радећи ништа. Њихов став је да ће издвојити 800 000 динара за медије у Косјерићу. Самим тим су се одрекли Радио Косјерића.  Крију се иза одлуке ЕУ да држава изађе из власништва медија. Док се друге општине боре за те људе који су по медијима да не оду на улицу, наши фотељаши задовољно трљају руке јер ће им остати мало више пара за њихове гузице. Да, драги читаоци, чињеница је да владајућа коалиција не мари за судбине људи и проклета чињеница говори колики су то лицемери.

Тражим реч ма каква она била...

Одборници коалиције СНС-НС-ДСС дигнуће руке против шест људи који ће завршити на Бироу за незапослене. Пад Радио Косјерића започеће друге падове и гашења, нико то за сада није свестан. Живи били па видели. Но, срамотно је то што власт у Косјерићу не нуди никаква решења, помоћ људима који ће остати без посла. Немају новца како кажу а имају пара да троше на гробљански мост, да крцају на презентације, дневнице и сијасет других трикова где се музу буџетске паре.

Коалиција која влада у Косјерићу је најнеспособнија у историји општине. Чине је људи који везе немају са управљањем једне општине. Кувар, музичар, електричар, хемијски техничар, приватник, приватник. То су стручњаци који воде ову општину. Колико су способни види се по томе што је све мање људи у Косјерићу, што је варош постала мртво море. Да су бар способни па и да занемаримо спрему.  Група људи која себи обезбеђује високе плате, привилегије и пуно других повољности, управља општином као брод без кормилара којег таласи носе у безнађе. То је истина и ко мисли да нисам у праву нека погледа како се живи у Косјерићу.

Трагично је то колико је завладао немар у овој општини. Постали смо најобичнија рупчага…

Најгора ствар је што правила и законе доносе највећи зевзеци, људи који немају ни знања, ни познанстава. Све им се свело на причу а конкретни успеси не постоје.

Ни једна власт до ове није занемаривала раднике и породице, ови не презају ни од чега. Њих просто заболе задњица што ће шест породица спасти на просјачки штап. Па где је ту некакво поштовање наспрам толиких година рада? На све су се попишали. Једноставно речено овом општином владају људи који само гледају свој интерес.

Нерадници и џаболебароши на власти који примају дебеле плате знају да кажу за обичне раднике како ништа не раде. То су најгори лицемери који ће кад тад одговарати пред судом правде. Каже једна изрека: “ Не платиш на мосту, платићеш на ћуприји “ …

Advertisements
%d bloggers like this: