Загорео…

31 маја 2015 од Иван Стефановић

Ових дана поједина дневна штампа објавила је причу о председнику општине Косјерић Милијану Стојанићу. Прича није овог пута хвалоспев “ познатог “ кувара већ велики наслов: “ Кувар Милијан себи дао 700, 000 из буџета“.

Пише Блиц

Пише Блиц…

После ове вести кренула је као поплава по он лајн штампи ова прича. Но, нико неће или не жели да мало сагледа дубље целокупну ситуацију око ове приче. Није Милијан ту толико крив колико они који га саветују. Они не раде свој посао. Он је човек кувар, можда није знао да је то кршење закона. Шта му ради правна служба? Какав то Милијан Стојанић има тим људи када не умеју ни основне ствари да га посаветују а да то није у сукобу са законом?

Права је истина да Милијан Стојанић нема стручан и поштен тим око себе.Али коалициони споразуми више штете него што користе. Уцене и опстанак власти доводе до лоших резултата због наметнутих кадрова. А кадрови су ту да би узимали себи веће плате и користили једни другима. Ко испашта? Па народ!

Медијски бумеранг стрефио је Милијана парво у чело. А хвалио се како он зна са медијима. Сад како дневни лист Ало преноси, Милијан каже да је жртва медијског прогона. Како сад то звучи парадоксално. Медијски прогон код политичара је када се изнесу чињенице, да није Агенција за борбу против корупције то утврдила онда би то био медијски прогон, али чињеница је да је све утврђено.  Милијан заборавља колико је само пута преко медија злоупотребљавао функцију, па је претио и клинцима који пискарају против власти на Фејсбуку.

Замољавам Блиц и осталу дневну штампу да не сваљују само оптужбе против једног човека, нека истраже мало и људе који су око тог једног. Има ту пуно материјала за писање. Ево само је довољно да упитају како је саветник за финансије дошао на тај положај собзиром да нема иза себе успехе као директор неколико предузећа које су гле чуда пропала за време његових мандата. На жалост, на функцијама у власти општине Косјерић седе људи који су дошли да се чупају из приватних проблема ( финансијских ). И све се врти око тога. Вазда на власт долазе они који би да се коварну из финансијске буле.

Док Вучићу расте рејтинг, ми као народ себи смањујемо нормалан живот којег заправо и немамо…

Но, нама је ситуација таква у Косјерићу да кувару загори ручак, музичару ненаштимоване жице а електричару прегорели осигурачи… Из кујне уби дим са рингле, од музике спадају уши, а ништа се не види јер нема светла… То је та наша сурова истина…

У уторак је седница Скупштине па ћу вам пренети нове импресије наше власти и одборника који чине власт…

Advertisements
%d bloggers like this: