Властољубци не хају за нама…

6 јула 2015 од Иван Стефановић

Јул месец, јунске плате ни на помолу. Ребаланс буџета и даље стоји у месту. Господа у власти не могу да се договоре. Нешто им није по вољи али то пуца преко леђа радника Информативног центра. Ако ме питате како се осећам? Па могу само рећи да носим горчину са собом јер ничим нисам заслужио да оно што радим неко неће да плати и ако је дужан то да уради.

Док се они свађају у општини ми радници немамо других опција. Рата кредита мора да се уплати, рачуни стижу а њима се бре јебе што ћемо ми да скапамо. То су политички лицемери, паразити система. Држава нам гаси радна места, општинска власт неће ни да реши проблем бар за ову плату коју смо одрадили, па како више човек да се понаша? Да ли треба да ћутим или ћутимо? Па аман бре докле више?

Ова коалиција која влада у Косјерићу састављена је од људи који заслужују да се истерају говнавом мотком! Јесам прост, јесам сада псовачки расположен али трпило бре истањило зидове па пуца. Безобразлук и небирга о људима је постала толико безочна да ја више немам речи за све ово што нас сналази.

Пошто се ви не можете да договорите, ајде господо: Милијане Стојанићу, Жељко Продановићу, Драгане Тулимировићу, Зоране Урошевићу и остали политичари са функцијама да уплатите нама радницима бар рате за кредите. Нећете ви то ни осетити собзиром колике имате плате. Ево не тражим моју зарађену плату,не треба ми ни за храну, само платите оно што ми бедници плаћамо редовно али сада не можемо због вас! И због вас платићемо још више ако не уплатимо на време оно што смо ми ревносно обављали према држави.

Ви ћете господо безбрижно доручковати, ручати и вечерати. Имате пара, имате са чим да подмирите трошкове, имате пара и да одете на концерте, да се забављате. Имате све. Али показујете једну најстрашнију неморалну страну човека а то је да вас заболе она ствар што неко због вас неће можда имати да доручкује, руча или вечера. Како вас не пече савест или ви заправо и немате савест?

Стварно смо дотакли дно човечности, испливале су на површину најгре карактрене црте људи. Да ли је ово најава неког ружног доба где ће себичлук и нехуманост владати човечанством?

Заиста више немам речи да искажем безобразлук и бахатост данашње власти.

pohlepa

Advertisements
%d bloggers like this: