Тезгароши

Замислите једног председника Скупштине Парламента како свира клавијатуре на весељима. Рецимо Маја Гојковић заседа Скупштином Србије па после оде да пева у кафани као певаљка. Питао би се неко а шта ти радиш док не заседаш? Е наш председник Скупштине господин свирац Драган Тулимировић очито има превише слободног времена кад мало, мало има тезгу. Човек се запита а кад он посвећује време решавању проблема општине Косјерић? Председник Скупштине је симбол ове власти. Школски пример теорије: “ Гледам своја посла “. Док општина пропада човек који је један од кључних функционера ове општине, зарађује себи паре тако што тезгари у оркестру по весељима. Плаћа ли онај порез на добит?

Orkestar

Замислите шта онда раде остали када један председник Скупштине и часног Парламента проводи време на тезгарењу. И онда се запитамо што је општина Косјерић постала најобичнија рупчага. Они се не баве проблемима грађана, они решавају своје проблеме док се они општи гомилају.

Данас је трећи август, данас сам требао да уплатим рату кредита, нисам то учинио јер ми ова власт није уплатила зарађену плату и не намерава то да учини. Просто нас игноришу и поред апела да ће нас још више увући у кризу. Док ми радници Информативног центра не спавамо од рачуна, они тезгаре и веселе се. Они себи зарађују са стране и плус што добијају редовне ВЕЛИКЕ плате. Да ли је то нормално? Да ли је то морално? И нико ништа, просто их заболе она ствар што шест породица пропада због њих. Да ли у овој Србији постоји бар 1% правде? Да ли Вучић има и мало душе и разума да крене против кабадахија који чине његову власт?

Од понедељка Информативни центар ступиће у штрајк. Просто смо приморани,натерани јер бездушно нас игноришу сви у власти. Данас ће на Мислионику бити посебан текст посвећен штрајку радника…

Advertisements