Кратки осврт на локалне ђилкоше…

23 сеп 2015 од Иван Стефановић

У последње време ретко идем у варош. Једино ако морам да платим рачуне. Али да прошетам некако ми не пада на памет. Шта да видиш? Сваки дан стоје исти призори руина ове вароши. Монотонија цвета…

Косјерић је постао оличење, ма слика и прилика једне власти која је уз помоћ лажних обећања победила на изборима. Ко лаже тај и краде! Није ту пословицу џабе народ изнедрио. Искуство је мајка знања. Сада на власти седе лажови. Ако то није тачно зашто нису ништа испунили од обећаног. Ево још мало и прође ова 2015.г. Они обећаваше 2013.г. Да ће нам овде тећи мед и млеко. Њима у принципу тече млеко јер су толико неспособни да ни себи не могу нешто посебно да обезбеде ( нафајтају ) па да кажеш и мед им тече.

Жалосно је то што ми као народ ћутимо и прихватамо чињеницу да нам судбине кроје ђилкоши на власти. Нико иза себе нема каријеру осим Милијана Стојанића који има виртуелну и створену уз помоћ новинара. Остали су неки типови који су вазда нешто муљали и то безуспешно.

Дела говоре о људима а сви ми знамо ко су ти људи који седе у фотељама у општинској власти Косјерића.

Занимљиво је то да су сви заћутали. Ћути власт, ћути опозиција. Сви се нечему надају а нада умире последња. Док се они надају, људи ове општине из дана у дан падају. Требе нас разне сподобе друштва. Требе нас ови полтрони који угађају Вучићу. Сви ви који сте у коалицији са Вучићем сте најобичнији слугерани. Овде у Косјерићу имамо ДСС и Нову Србију, ои су у старту са њима. Али да ли знате да је СПО Косјерић у још већем нивоу слугерана? Па њихова посланица седи у Парламенту и чини већину Александру Вучићу! Знате како су добили посланички мандат? Па прво су их ови тукли код мотел Извора, па су се данима јурили на крв и нож да би преко ноћи завршили у мотел Извору на победничкој прослави заједно са напредњацима. То је опште позната логика СПОваца.

Ако дође до локалних избора ко год ми приђе из тих слугеранских странака од мене само може добити презир…

Логички гледано немам кога да гласам. Али морам изаћи на изборе јер су нас бели листићи и остали бојкоти довели до тога да нам државу воде сподобе друштва.

Када доћу избори потрудићу се да што више разоткријем ове ђилкоше који су сада на власти. Пуно тога није речено али има времена. Знам их све и могу да претпоставим сваку комбинаторику и повезаност у будућем периоду. Немојте се варати, сви су они ту негде у некој комбинацији. Битно је само да се домогну власти. Не верујте више плитичким странкама јер оне су сада оличење свега лошег што нам се дешава.

Ако хоћемо данам ова општина буде боља онда се ми сами морамо за то побринути а не политичке партије. Упамтите то је једини начин и решење…

Advertisements
%d bloggers like this: