Купујем – продајем одборничко место…

4 дец 2015 од Иван Стефановић

Да су очајни очајни су, али да су спремни на све спремни су…

AK 20

Власт у Косјерићу губи нерве јер немају кворум у Скупштини. Сада је кренула акција понуда и изнуђавања. Једном одборнику понудили су посао за његову супругу што је по мени невиђено лицемерје. Значи некима може посао а неки морају да га изгубе. Уколико се то деси лично ћу да кренем у хајку против њих и то законским путем али и објављивањем истине.

Пљаште понуде, тезгари се навелико са одборницима. Све ће да нуде само да остану на власти и примају редовне плате на нераду!

Господо одборници, уколико неко од вас прими било какав вид мита, услуга и због тога спасете ову власт, сматрајте да ће се то сазнати и да ће бити објављено на сва могућа звона!!! Поседујем за сада пуно информација али чекам вашу одлуку да ли ћете подржати ову катастрофалну власт или не. Уколико је подржите мораћете да сносите и последице јавности. Ако имате образа ви ћете остати при томе да ова власт не заслужује мандат, ако имате морала нећете дозволити да вас купују празним обећањима попут асфалтирања уличица, запослења супруга и сл. Схватате ли да је то све кратког даха. Не наседајте на њихове подлости…

Срамно је то шта се ради у Косјерићу.

Но, надам се да одборници опозиције имају образа и савести ма колико власт била слатка…

Advertisements
%d bloggers like this: