Основна питања власти…

Општина је у рукама власти коју бира народ. Народ бира власт наспрам обећања и веровања да ће та и та екипа људи све чинити да једна општина функционише и обезбеђује својим грађанима нормалан живот. Нормалан живот подразумева радна места, културни живот, срећне људе и перспективу.

Основно питање овој тренутној власти у Косјерићу:

ШТА СТЕ ДО САДА КОНКРЕТНО УРАДИЛИ ЗА ОВУ ОПШТИНУ И НАРОД?

КОЛИКО СТЕ ИЗГРАДИЛИ НЕЧЕГА?

КОЛИКО СТЕ ЗАРАДИЛИ НОВЦА А КОЛИКО ПОТРОШИЛИ?

Одоговори не важе типа ово оно, само конкретни и јасни одговори без гомилања непотребних речи. Само то и то.

Пошто ми грађани јасно видимо да је општина у хаосу постављамо вам јавно питање:

ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЗАРАДИЛИ ВАШЕ ПЛАТЕ?

Уколико нам почнете поново причу да сте наследили дугове и сличне изговоре. Ми вас опет питамо:

ЗАШТО СТЕ И ДАЉЕ НА ФУНКЦИЈАМА АКО НЕ МОЖЕТЕ НИШТА ДА УЧИНИТИ НА БОЉЕ? ЗАШТО ТО НЕ ПРЕПУСТИТЕ НЕКОМ ДРУГОМ?

Питања су проста и кључна за нас грађане. Ви ако седите у општини која пропада и не можете ништа да учините, зашто заузимате та места? Идите и признајте као људи да сте немоћни. Ово није ствар политике и политичког надигравања, ово је ствар реалног живота. Ви сте радници са овом или оном функцијом, ако не испуњавате радну норму и не доприносите бољитку шта тражите више? Склоните се да неко дође други и можда заради плату својим радом.

Јесте ли обећавали куле и градове? Јесте… Нисте од тога ништа урадили. Лепо ко људи поднесете оставке и признате да сте немоћни и чиста образа изађете. Али не! Ви би сте да примате плату, да претите народу који сме да каже и поставља вам проста питања у вези ваше продуктивности.

ГОСПОДО ВИ СТЕ БЕЗОБРАЗНИ СЕБИЧЊАЦИ.

Ово није политика, ово је стваран живот на који ви утичете вашом неспособношћу да нам буде све гори и гори. То је суштина Милијане, Драгане, Зоране, Ђуро, Љубо и остали… За вас је критика политички напад, али није, ова критика произилази и рађа се из наших неквалитетних живота. Ви сте одговорни а не неко тамо из Бајине Баште. Ви сте ти који сте ту а не ми који зависимо од вас. Мене не итересује странка, мене интересује шта ви радите кад ништа не радите?

 

То вам је то…

 

Advertisements