А кад дођу избори…

Пошто као најме Премијер Вучић мора да пита странку да ли да распише изборе или не, верујем да ће највише зебње имати власт у Косјерићу. Њима никако неће одговарати избори.

Коалиција СНС-ДСС и Нова Србија је толико искомпромитована сопственим глупостима да ако су паметни уопште не изађу на изборе. Али пошто им памет и мудрост нису јача страна, вођени похлепом и уздањем у лагање, верујем да ће се појавити на изборима као да ништа није ни било.

Уколико не дође до неких великих промена и уколико све буде како и јесте што се тиче општинске власти, пад кувара и његових лезилебовића је историјски. То ће бити једина власт која ама баш ништа није добро урадила за ову општину. Остаће запамћени само по гашењу фирми и по својим похлепним потезима за које сви знају.

Прошли избори су им засновани на ноторним лажима и та их је лаж данима потапала и бушила брод у којем полове. Алави на функције нису ни обраћали пажњу да им брод тоне.

А кад дођу избори неће бити само проблем ова власт, и у опозицији крије се много њих који су алави као и ови сада. Неће бити лако ни са влашћу а ни са опозицијом. Уколико опозиција не прочисти своје редове имаће великих проблема ако дође на власт. Но, и поред тих неких лоших играча, свакако да нова власт неће имати апсолутне незналице и неотесане људе као што то има садашња власт.  Први пут у историји Косјерића да се састала екипа људи на власти који су апсолутни губитници и незналице. Зезнули су чак и доба Слобе Милошевића. Свака власт је бар нешто добро учинила за општину али ови апсолутно ништа осим себи 😉

У сваком случају по неким проценама избори су неминовни, опозиција не сме чекати превише а власт ће ових дана постати ближа Богу, молиће га да Вучић не распише изборе…

Како год да буде нека нам је Бог у помоћ…

Advertisements