Премијер Србије о важним темама прича са Карлеушом…

Док му Србија грца у сиромаштву, док му народ остаје без посла, док је куповна моћ спала на ништа, велики самољубљени Александар Вучић гостује на телевизији Хепи уз Мацуру и Карлеушу све са Жмиром Марићем.

hqdefault

Хвала Богу нисам гледао а и немам навику да гледам јефтину ТВ Хепи која је на нивоу сиромашних телевизија по локалу. Али зато јутрос ударне вести са епохијалним и историјским изјавама Премијера Вучића. На шта је он спао? На Јелену Карлеушу и ону напредњакињу Мацуру. Верујем да је био у складу Парова које нам Жмиро Марић упорно намеће на његовој пељвер телевизији. Не знам која је циљна група народа којем је посвећена синошња ТВ емисија Ћирилица, верујем да је гледају Вучићеви сведоци ( чланови опијати ).

Говорио је о слободи медија, све бре слободно, цензура искорењена, опозиција влада медијима. Просто човек да не поверује шта Премијер Србије прича. А медији се утркују ко ће више да га показује и хвали. Исто као и у време Милошевића. Само што циклус владавине краће траје јер народу мање даје… Још се хвали како се сада више гради него за време Тита. А ух, лупи човек и оста жив! Како ће да га омрзну комунисти и пензиониосани Титови пионири.

И наш Премијер Србије седи а Јеца Карлеуша га пропитује а Марић жмирка и трља руке. На то је спала Србија, да Премијер прича о политици, животу и перспективи са певаљком Карлеушом.То је то, дно је дотакло дно па је продубило дно…

Jelena-Karleusa-Budva2
Меродавни саговорник Премијеру Србије…

Заиста света ствар је даљински управљач, поготово синоћ је био од велике користи…

Advertisements