Саопштење Општинског Одбора ДС Косјерић

НАЈНОВИЈИ ЦИРКУС У РЕЖИЈИ НАПРЕДЊАКА

На седници општинског одбора  Српске напредне странке у Косјерићу, која је одржана 03.03.2016.г. У присуству представника Извршног одбора њихове странке, донета је одлука да председник општине Милијан Стојанић поднесе писмену оставку коју Скупштина општине треба да прихавти како би се и у Косјерићу одржали локални избори заједно са предстојећим парламентарним.
На основу тога, Милијан Стојанић је дана 04.02.2016.г. Поднео писмену оставку која је заведена под бројем 06-02/2016, а председник Скупштине Драган Тулимировић је сазвао ванредну седницу Скупштине за петак 05.02.2016.г. Са почетком у 13 часова, на коју су по хитном поступку телефоном позвани сви одборници.

Међутим, у току ноћи између четвртка и петка, на интервенцију незадовољних чланова одбора и њихових коалиционих партнера из Нове Србије и ДСС-а, оваком одлуком, Братислав Гашић, министар Одбране чије је разрешење на дневном реду седнице републичког Парламента, телефоном позива Милијана Стојанића и наређује му да повуче оставку.

Милијан Стојанић дана 05.02.2016.г. Писаним Актом бр.06-4/2016, повлачи оставку коју је поднео претходног дана! Зајказана седница Скупштине је телефонским позивом отказана…

Сазнајемо да су Радомир Николић као председник Извршног одборса СНС-а и Братислав Гашић у сукобу, тако да је и на примеру Косјерића требало показати ко је јачи и ко се пита… Али то је њихов проблем. Наш проблем је што после овог циркуса и даље губи Косјерић, јер ће локалну власт и даље вршити сви они којима је једини циљ да што дуже остану ту где јесу и ништа више… И уместо да се због свега овога стиде, толико су бахати да своје задовољство оваквим исходом показују јавно.

Ми им поручујемо:

“ На изборима који ће у Косјерићу бити за неколико месеци или годину дана, неће гласати ни Вучић, ни Гашић, ни Николић, гласаће грађани Косјерића“.

Општински Одбор Демократске странке Косјерић

 

Advertisements