НАТО БАТО

Још грми из прошлости радикал Вучић. Грми и сева на жуте стране плаћенике и домаће издајнике што сарађују са ЕУ, НАТО и осталим душманима што нас убијаше и бомбардоваше. Ко да је јуче било када смо сваки час слушали Вучића радикала како нас грди што хоћемо у ЕУ. Ми тада смо били опозиција социјалистима и радикалима. Но, временом смо схватили да ЕУ је обична будалаштина а Вучић је схватио да је то права ствар… И једног јутра је одлучио да не буде више НАТОмрзац већ њихов делија који ће их увести у Србију да раде шта хоће…

Скупштина усваја закон којим припадници западне алијансе добијају слободу кретања и имунитет какав припада и дипломатама. Посебна дозвола биће им потребна за приступ забрањеним безбедносним зонама…

ПРИПАДНИЦИ НАТО моћи ће слободно да се крећу по Србији, да са нашом војском размењују поверљиве информације и опрему и имају имунитет и привилегије које следују дипломатама по Бечкој конвенцији.То, између осталог, предвиђа Предлог закона о потврђивању Споразума Владе Србије и НАТО о сарадњи у области логистичке подршке, а о којем би посланици требало да се изјасне већ сутра. ( Извор Вечерње Новости портал )

Жалосно је то што парламент чине највише бивши радикали који су у то њихово време сви у глас пљували западну алијансу као највеће непријатеље Србије. Жалосно је то што гомила тих НАТОмрзаца сада први уводи убице у Србију. Запита се човек да ли су њима уградили неки чип кад им је свест окренута за 360 степени преко ноћи? Као да је јуче било када је Вучић корио и трљао о нос жутима малу Милицу која је погинула од НАТО бомбе. Еј, до јуче си звао НАТО сатанском а сада ти први им омогућаваш окупацију Србије. Па да се човек прекрсти левом и десном…

pol-nato_620x0

 

“Целокупно особље уживаће дипломатски имунитет и биће ослобођено плаћања пореза, царина, ПДВ, моћи ће да увози опрему и уговара набавку робе, услуга и грађевинске радове – без икаквих оптерећења. Тачније, неће имати никакве намете, осим за комуналне услуге.

Сагласност на овај предлог закона већ су дали чланови парламентарног Одбора за одбрану. Члан Одбора, генерал Момир Стојановић, каже за „Новости“ да се овим законом само додатно уређују области сарадње са НАТО, које су договорене прошле године, потписивањем ИПАП (Индивидуални партнерски акциони план):

– Већ по ИПАП, предвиђено је да војници НАТО могу да се крећу по Србији и имају одређени имунитет. Такође, постоји и неколико споразума који уређују размену информација. Једино ново што овај закон доноси је то што ће НАТО убудуће моћи да нам логистички помаже у уништавању вишка наоружања и делаборацији муниције Војске Србије.“ ( Вечерње Новости )

Две деценије су Николић и Вучић тровали народ против НАТО-а, хтели су да бију сваког ко је заговарао идеју сарадње са западном алијансом а сада им дају Србију на изволте! Па где ће вам душа???

И ове овце од напредњачких чланова гутају оно што су некд гутали само у другом смислу. Па имате ли ви мозак који је бележио две деценије радикала Вучића?

Србија губи све, постаје колонија у коме ће њени грађани бити само подстанари без икаквих права на своју отаџбину…

Advertisements