Хајка у општини…

Поводом моје објаве о три нова радна места и објаве документа који то доказује у општини се ради апсурд и устаљена будалаштина. Најме, по информацијама које добијам врши се истрага ко је мени доставио документ. Ево и документа па настављамо причу.

1

2

Дакле, није битно што су себи дигли дневнице на 5000 динара, није битно што општина пропада, није битно што су довели општину до мизерије, најбитније је ко је мени доставио документ. Господо из општине, функционери, ако је све поштено, због чега страх од јавности?

Хајде сад да видимо ко ће то да се запосли од три човека који би као најме да појачају рад општинске Управе? Да ли је истина да је данас морало вас пет (5) да потпише сагласност за једну извесну особу коју већ данима покушавате да партијски удомите у државне јасле? По информацијама сагласност су потписали председник, заменик, председник скупштине, начелник и секретар… Пет величанствених функционера општине Косјерић.

Да ли сте свесни да Закон омогућава увид у податке свима нама грађанима Србије. Зашто сте толико успаничени? Па до сада све смо дознали и доказали па ево и сада. Не видим разлог да неког јурите по општини јер то сам могао лично да тражим по закону. Е сад проблем је што ту стоји маскарада, али није човек игла па да је сакријте у пласту сена. Ако запослите неког ко је споран па то ће се видети, дознати и тражиће се како и на који начин сте то извели. Не будите толико смешни и безобразни…

Овај документ не сме да буде тајан, он је транспарентан јер све што се ради о новцу порезника (грађана ове општине ) не сме бити скривено. То што ви покушавате да удомите вашим системима неког то је ваш проблем, а јавност мора да зна како то неко добије посао док други немају где? По којим заслугама неко добија посао у општини? Због чега се толико бламирате? Да ли је то инат једног човека који сад све вас вуче на дно? У сваком случају време ће показати шта ће да буде а јавност чека да види 😉

Advertisements