Како ће ДСС-Косјерић у кампању???

Како ће ДСС у Косјерићу да ради кампању за изборе? Собзиром да су крвна браћа са напредњацима верујем да ће бити пасивни како не би пореметили однос са ортацима. А док Санда Рашковић Ивић љуту битку бије са Вучићем, њен одбор у Косјерићу радиће против ње. Ту нема никакве сумње да је ДСС – Косјерић парадокс. Новој Србији је лако, њихов Веља је нашао уточиште код Вучка, лако је и СПО-у, Вук ко и Веља. Али мучени ДСС мораће да ћути…

Верујем да ће одборници ДСС-а кренути жестоко против Вучића, као што су и до сада све радили али само за себе или тачније речено за интересе неколико њих који су се удомили. Тужна је то прича о странци која је била нормална, која је имала председника општине који иза себе није имао афере. Тужна је то прича када сами себе људи униште непромишљеним потезима. Сада ДСС-Косјерић не би требао ни да постоји. Они су срамота ДСС-а.

ДСС-Косјерић је свакако нужно зло напредњацима и Новој Србији. Верујем да ће их радо заменити ПУПС-овци или још неки који се само вешто маскирају у опозицију. Али, нема ни потребе да их неко замени када су они идеални партнери које лако можеш купити.

Трагично је то да централа ДСС-а нема јасан став о свом одбору странке који се потпуно одметнуо од идеје, принципа и начела. Не видим уопште шта Санда Рашковић постиже тиме што држи у животу оне који свакодневно компромитују странку. Ако јој нису важни гласови из Косјерића онда ништа. Али, собзиром да се води љута битка за прелазак цензуса, ценио бих сваки глас па и из Косјерића.

Овако, ДСС-Косјерић носи само име странке а заправо учествује свом љубављу према парама, власти и муљажама са својим коалиционим партнерима НАТО-вцима. Новој Србији је лакнуло, јер Веља кад дрекне нема ту пренемагања. Куку наопако да је Веља решио да иде против Вучића, па у Косјерићу би летеле главе када би се понашали као ови из ДСС-а. Али сва срећа па Веља остаде уз Вучића. Свидела му се улога невидљивог и незапаженог политичара. Предлажем да ови љубитељи сопствених интереса из ДСС-а једноставно пређу у СНС или у Нову Србију. Лепо пређете и осећате се као у својој кући. Пустите ДСС да бар мало личи на централну странку…

novi-dss-sanda-raskovic-ivic-poziva-na-obnovu-stranke-1099863-velika

Advertisements