Вучић зна како је гладан бити…

Кад је неко јадан он јадно и примењује методе. Александар Вучић није да се осрамотио него и мене срамота његове срамоте. На митингу неко из масе виче: “ Гладан ти је народ“. А он ће њему ја то најбоље знам… Па докле више премијеру са овим форама? Па онда за прве изборе исто неки лик ти се појавио да као најме протествује теби, прошао твоје обезбеђење ( куку пропуста), публика урла а ти им кажеш: “ Пустите човека нека говори“. Их како си тада покуповао симпатија код сендвичара. А ова нова фора ти је излизана јер глад је стварна и она је опасна снага коју не може ни један медиј да угаси. Не знам драги мој премијеру ко теби ове глупе форе продаје па их примењујеш. Али стварно из дана у дан све више падаш и вртиш се у круг.

ГЛАДАН ТИ НАРОД!!! МА ЈА ЗНАМ НАЈБОЉЕ ТО!

Како? Јел гладујеш Вучићу? Јел немаш посао? Јел примаш 20 000 динара плату? Јел то имаш Југа који се квари на сваки километар па буџиш? Срам те било година, школе и свега. Ти најбоље знаш, па си дозволио да ти функционери по општинама краду, узимају од уста народа, уграђују се у штете од поплава, користе службене аутомобиле за приватне сврхе, узимају дневнице и ништа нераде! И ти као то знаш? Море марш у першун што би рекла баба Милена.

Па нисмо ми сви ретарди. Свака теби част, ти си скупио у све аутобусе највеће наивчине Србије. Даш им да једу и мало урлају и то је то.

Ти знаш како је неко гладан! Ма море дабогда знао стварно, дабогда имо па немо. Да видиш како је нама… Ето, тако и то је то… МРШ!!!

Ови избори све више личе на игре престола…

 

Advertisements