Алиса у земљи јада…

Ах та Србија, небеска где је јул био кул, где је светиња под водом, где се естрада понаша као меки порнић (све је голо само се не види пенетрација), где деца певају и зову се Гранд звездице па јаучу  о чежњи за додиром по телу а још немају ни десет година а баке и деке плачу од среће што им унуче пева о растанцима, прељуби и врућим пољупцима. На телевизији ријалити шоу Александра Вучића оног лика што је био радикал. Кезе нам се плакате са излизаним паролама које подсећају на рециклиране комунистичке доктирне. Позивнице за гласање добијају и мртви, а живи само што нису почели масовно да на себе дижу руке.

495134_mimi-oro-jutjub_f

Замандаљена врата прилика, поред њих стоје ликови који те пропуштају само ако имаш улазницу СНС-а. Тече нам мед и млеко од како је Вучић на власти само ми то не видимо јер нас ометају тајкуни и страни плаћеници. Толико је моћна та опозиција да пуне новчанике пара видимо као празне. Свака њима част када су овладали том силном техником. То што немамо посао није крив Вучић већ опозиција.

Вуцибатине, сецикесе, муљатори нам коло воде и отворено нас пљују у лице док медији све време то приказују да је наше лице спречило њихову пљувачку да напредује ка природном паду на земљу. Ако нас и ударају по лицу медији ће рећи да смо им носем претукли песницу.

Србија је постала наопака држава где више ништа није логично, где нема ничег нормалног јер када ненормална већина превлада, живот се поставља наспрам њихових видика. По интернету ботови тролују све оно што симболизује вредно. Домогли се тастатура неписмени идиоти којима су турили на очи улар да не виде ништа са стране. Оргазмична кампања СНС-а долази до врхунца. Свршите 24 априла на број 1. Ми смо вас дражили, ми смо вас влажили, ми смо вам причали шкакљиве приче, ми смо вам фетиш, ми смо вам дизали па је ред да 24 априла заокружите број један и да се сврши та прича.

ruglo 3

Сплачине на различите начине сматрамо укусним. Градове нам воде билмези, купују се дипломе, расписују се конкурси где само пролазе чланови СНС-а. Запошљава се фамилија, крше се сва правила. Добро дошли у Србију која је пала са небеса у рупу. АД се сада приказује као РАЈ. Свако има своје место зависи само ко му је Бог 😉

Сећате се Алисе у земљи чуда. У Србији би се та прича звала Алиса у земљи јада…

Па да тог 24.04.2016.г. подржимо Александра Вучића, нашу дику, наш понос, нашег хранитеља, нашег светитеља, нашег неимара. Таман да победи опет па да помремо од глади ко људи и прекинемо ову муку више…

vucic10

Advertisements