Вучићу досадан си и бабама…

Грозница изборне СНС кампање постала је неумесна, досадна и навалентна. Кад су бабе почеле да гунђају да им Вучић досади а чух јуче како богетају јер им омета серије, значи да су претерали у кампањи.

Бла! Блааа! Блаа! Блаааа! Бла! Тако ја чујем Вучића кад прича. Још је смешније кад угасите тон и посматрате како гестикулира и отвара уста. Човек је политички смећар, окупио је око себе политички отпад. Коалиција му изгледа као нека депонија. Не говорим ово сад намерно јер као најме радим за неку странку. Хвала Богу нисам ни у једној. Ако је Борис Тадић добио по ушима и изгубио на изборима због лошег живота у Србији, не видим разлог да Вучић остане на власти. Нити боље живимо са њим, нити нам је олакшао ишта осим што нам још и узима 10% од пензија и плата и отвара лажне фабрике и поставља на функције по општинама неписмене зевзеке. Тадић је бар имао писмено окружење за разлику од колеге Вучића. Њих два су ми некако слични само што је овај садашњи хард верзија а Тадић мало више њања.

Како је дошао на власт, Александар Вучић нам просипа пароле светлије будућности, правих путева и свим снагама тамо негде ту и тамо на овамо. Садашња парола “ Уједињени можемо све “ је јефтина и ижвакана парола “ Пролетери свих земаља уједините се “.  Мада! Уједињени могу све, ево то се и показало. Могу да пребијају опозицију и ником ништа јер уједињени могу све. Могу да нам раде шта хоће као уједињени. Сендвичари Србије уједините се!

ГЛАДНИ СМО! Све више људи виче. Тек ће викати. Глад је стигла, формирала је своју канцеларију и креће са својим активностима по Србији. Већ је посетила доста грађана и утефтерила потенцијалне чланове глади. Вучић ће победити на изборима али убрзо ће изгубити на улици. Јер гладан народ и разочарани сендвичари после месец дана изборне победе Вућића, схватиће све… Илузорна прича о бољем сутра не држи воду кад избори оду. Она силна пресецања врпци, те фабрике, продавнице, погони ово – оно је само продукцијска прича кампање. Шта ће бити сутрадан након избора? Где су та силна отворена радна места? Шта ће онда бити?

Вучић све време оптужује претходну власт за лош живот. Само је заборавио да је он сад у кампањи за нову власт а претходну је он чинио. У реду, Борис Тадић је био ужасан, а шта си ти Вучићу све ово време урадио да ми наслутимо боље сутра? Па ништа! Ево ми Косјерићу још чекамо ваша предизборна обећања од 100 радних места за један да, препород општине, тунеле, ово, оно, све и свја. Ево прођоше године а ми све више падамо у амбис пропасти. Ми најбоље знамо колико ви напредњаци лажете.

 

Advertisements