2018.г. 2020.г. биће вам ваљда јасно да вас лажем…

Грми Вучић на све стране, запосео све телевизије, билборде, зидове, цокла, ограде, поштанске сандучиће, новине, вајате. Нема где га нема. Е сад је оно чувено питање: “ Одакле паре рођаче за ту силну кампању“? Шта, штедело се, одвајате од уста? И даље ми није јасно због чега оволико агресивна кампања Александра Вучића и трошење огромних пара за медијски простор када је он успешно водио Србију. Па ваљда би га народ почастио још једним мандатом, не би ваљда народ доброг вођу неизгласао? Не треба да се плаши незаопслених, сиромашних јер како он каже таквих је све мање. Па ако је већина задовољна чему ова дрека по медијима?

500 еврића 2018.г. биће плата у Србији. Само не знам коме? Јел члановима СНС-а? Пошто се они једино запошљавају преко странака а ми остали немамо шансе за посао. Док ми дођемо на ред од шурњава, рођака, супруга председника локалних одбора и сличних, тада ће једино бити прилике да помремо.

Вучићу смањи доживљај, подсећаш ме на твог градоначелника општине Косјерић. Јел те он учи да лажеш мегаломанијски? Ево драги мој Вучићу, како да ти не верујем да су ти поштене намере? Косјерић ти је прави пример поштеног владања. Процветали смо ал само по дрвећу јер је пролеће. Убисмо се од посла ког немамо. Увозимо људе са стране како би попунили радна места која не постоје. Општина ти је крцата од партијских кадрова. Чак више и не крију своје муљаже. Власт у Косјерићу нам је сасвим довољна да видимо како ти Вучићу причаш приче које воду не држе.

500 евра обећаваш далеке 2018 године. Па то си причао и пре три године. Јел то она шаргарепа окачена на врх гране па магарци иду, иду, иду да је стигну ал цркну гладни? Народ ти живи од 10 000 па до 22 000 динара примања месечно. Функционери ти лепо живе од 70 000 па до 120 000 динара месечних примања. Гомила школованих људи ломи леђа јер су им твоји неписмени функционери заузели радна места. Гомила паметних, креативних људи овог лета пржиће се у малињацима за надницу док ће шурњаве, рођаке, супруге седети у канцеларијама са клима уређајима само зато што су чланови СНС-а. Због тога ти кажем да се тераш и носиш у…

Биће боље 2018.г. Биће боље 2020.г. и ваљда ћете коначно схватити да вас лажу… Кад тад ћете схватити, има времена, живи се у Србији по 150 година 😉

Advertisements