ВИДЕОДАН КОД СРБА

Данас је Видовдан свети празник нашег народа. Али данас народ Србије више празнује ВИДЕОДАН у ком се уместо литургије одвијају ријалити програми. Србија има ријалитије са гологузим певаљкама, старлетама и неким ликовима који помоћу простаклука постају звезде, и имамо јединствен ријалити програм Александра Вучића. ВИДЕОДАН се празнује свакодневно по неколико пута. Он заклања сваку истину која се дешава у Србији.

Александар Вучић главна ријалити звезда Србије је као оно сунце у Телетабисима које се смеши оним анемичним луткицама. На ВИДЕОДАН ако треба народ добија уместо нафоре сендвич а уместо вина велике говоре Александра Вучића. Вино је забрањено јер се помиње негде да је у њему истина а истина је продукт спољних и унутрашњих непријатеља који сваки час вребају да наруше тековине народне револуције маршала Вучића. ВИДЕОДАН је једна врста ријалитија где су људи смештени у невидљиве просторије, оне су виртуелне. Иза тих зидина не виде се протести у Београду, не виде се лажи и преваре власти. ВИДЕОДАН је нека врста пилуле за ослепљивање и мора да се узима најмање три пута на дан како не би дејство престало.

ВИДЕОДАН регрутује верне слуге који ступају у редове Телетабиса. Они немају емоције, немају гестикулације. Они су комесари врховног Вође и будно мотре на непријатеље. Имате неколико врста Телетсабиса:

  1. Телетабиси који беспоштедно по интернету обезвређују свако негодовање против власти.
  2. Телетабиси који глуме мир и хармонију провлачећи љубав и кротост
  3. Телетабиси који убеђују по крсним славама да је Вучић цар
  4. Телетабиси који лепе плакате, урлају по митинзима и сматрају то хаџилуком.
  5. Телетабиси спавачи…

Комесари Телетабиса су председници општина, ево Косјерић има главног телетабиса који се на латинском зове Кутлабис  Клапсосис Млатикус.

ВИДЕОДАН је свети дан свих припадника СНС-а и коалиционих партнера. Чак и Јеховини сведоци испољавају видну љубомору на ову веру у живог Бога ВИДЕОДАНА званог Вучић Александар.

Пошто сам ја од ових старомодних што више воли Видовдан, ево и једног снимка којег нећете моћи да видите на ВИДЕОДАНУ али овде можете:

 

Advertisements