Паразити из деведесетих поново јашу…

Читам како се поново возвиши Милошевић и Тито. Као да смо сенилни и заборављамо оног ћопавог крвника што је побио на хиљаде честитих родољуба и политичких неистомишљеника и завео ред у држави како би нови кулаци они црвени постали исто оно што су као свргнули у име народа. Но, сада нећу писати о Брозу већ о деведесетим годинама.

hqdefault

Слободан Милошевић, Фрањо Туђман, Алија Изетбеговић одрадили су свој посао као лидери република које су се крвнички рокале деведесетих. Да се не лажемо, тај бедни рат изазвали су ликови који се вазда ложе на заставе, урлања и курчевите чопоративна насиља. На жалост, културан и нормалан народ био је побеђен и здрав разум уништен. Деведесетих су испливали напаљени ликови са свих страна и ето ти рата преко поштеног народа. Најежим се само кад помислим на те јебене деведесете. Полиција у кордонима, сецикесе на положајима, шпијунирање свих нас из опозиције. Претње, хапшења, пребијања и масовна апатија. Еј бре, препродаја горива, редови за хлеб, инфлација! Ништа није било боље ни у осталим бившим републикама. Тада су царовали пси рата и то је јебена истина. Па враћао сам се кући увек другим путем превентиве ради јер сам био противник режима. Прогласили су ме страним плаћеником као и ови данас бивши из деведесетих. Да јесте ДОС  пуно тога упропастио али да се не лажемо, није више било као деведесетих, нешто се унормализовало. Деведесетих ми млади смо били очајни, ништа немаш а за свим чезнеш. Данас се то исто дешава младима.

aleksandar-vucic-kampanja-beta-fotosop

И гле чуда, дође један од оних из деведесетих што је ложио идиоте на национализам и рат и постаде премијер а колега његов чак председник Србије и ево опет очаја, ево опет апатије и ништа немаш а за пуно тога чезнеш. И сада би неко Милошевићу споменик да подигне. Поново се на исту фору ложе ове сецикесе, дрндоши и ликови који су прочитали само етикету у клозету док кењају. Мада не сумњам да ботују преко телефона све оне који се јавно изјасне против власти.

Slobodan-Milosevic-790x540

Деведесете су се повампириле навелико. Шта има да се прича то је тако. Милошевић је имао Миру Марковић која је била баш диктаторски настројена, имао је Војислава Шешеља који је имао Томислава Николића и Александра Вучића, а Мира је имала Вулина. Опозиција је била уз Вука Драшковића, Зорана Ђинђића, Воју Коштуницу итд. А данас Александар Вучић има под шапом Вука Драшковића, Вељу Илића, Чедомира Јовановића, Бориса Тадића, Ивицу Дачића и немоћног Шешеља. Зоран Ђинђић је убијен и после тога никли су лидери и лидерчћи који су својом идиотском политиком довели деведесете на велика врата а највише можемо томе да захвалимо Борису Тадићу.

ALEKSANDAR VUCIC
Beograd, 25. januara 2014 – Lider naprednjaka Aleksandar Vucic govori na sednici SNS u Sava centru. Lider SNS Aleksandar Vucic rekao je da ce sutra na predsednistvu stanke predloziti da se proveri volja naroda na vanrednim parlamentarnim izborima. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / tj

Данас Србија нема опозицију. Она је разједињена. Воја Коштуница је протеран из политике и ако се то каже да је својевољно отишао у пензију. Демократе су прсле по свим шавовима захваљујући Борису. Остали су ту ко цврцини али бледо и беспомоћно. Медији су сви уз режим Вучића, нема дана а да се бар десет пута не појави Вучић или не помене бар 100 пута. Немаш где да чујеш другу страну политике, другачије мишљење. На седницама скупштине Србије видиш застрашивање опозиције и вређање. Чопор хијена које завијају на сваког ко се јави да каже нешто против Вучића. То је колективно спрдање са опозицијом и нама који нисмо уз власт. Нама се јавно смеју јер сви ми који нисмо уз СНС припадамо тој некој опозицији. Пресија сваког дана те дочека. Нема посла, плате мале, све скупо. Зачаурени у својим кућама сведени смо на преживљавање док премијер Србије тврди супротно. Еј, лова нема ни дана радног стажа! А са друге стране имаш пердике заковане за телевизију које су оградиле мозак и чине већину. Да то је наш народ који живи као просјак и дели се на оног који га чини просијаком и оне који не желе то да буду. Али авај! Ови који не желе да буду су у мањини а ови који жече немају појма да су просјаци…

images|cms-image-000007689

И који бре Милошевић и која бре демократија у Србији под управом бившег радикала Вучића који је пумпао кретене да се ложе на ратове, национализам и сл. Окачите ту демократију мачку о реп. Добро сам видео какав је био Вучић а вук длаку мења ал’ ћуд никада. Јебеите се деведесете оне некадашње и ове сада. Па докле више?

Advertisements