Услови за директоре у Косјерићу

Собзиром како се у Косјерићу бирају кадровска решења за разне функције а за то даје легитимност Милијан Стојанић пошто је кувар, ево како то изгледа из сатиричног угла…

karikatura-3-19-novembar-2014-1

Милијан Стојанић кувар, човек који ће варјачом препородити општину Косјерић 2013 године. Човек који је запослио 100 људи за један дан. Човек који је саградио на брду Град Космополис и који је бре прокрчио тунел до Ваљева на Буковима. Човек који има рецепт за све, човек од речи, врстан стручњак за решавање свих проблема једне општине. Узалуд факултети и знања, све је то Милијан демантовао својим успесима. Када може кувар зашто не и остале занатлије???

1454987_10201691746310231_730908811_n
Шта рећи а не заплакати? Ово је оригинални плакат,није монтажа…

ДИРЕКТОР НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ:

Услови су следећи: Најмање пет година рада у трафици. За то време кандидат је стекао увид у штампу а и повремено је додиривао књиге. Школска спрема може да буде следећа: мењач новца, келнер, средња пољопривредна одсек свињарство, најмање 3 године брања малина и да је члан СНС-а ал’ може и ДСС-а и Нове Србије ( ал’ не препоручује се ).

ДИРЕКТОР ТОПЛАНЕ:

Најмање 5 година радног искуства са ложењем у некој фирми, али може да уђе у обзир и ложење наивних будала за време избора. Улази у обзир да је кандидат члан СНС-а и да је ложио ватру кући, уколико је члан друге странке то не важи. Од школе пожељно јер да буде занатлија који има афере попут крађе каблова у бившим државним предузећима.

ДИРЕКТОР КЈП ЕЛАН:

Најмање 5 година рада у некој странци и бар два пребега у различите. Пожељно је да се има нека фамилија у владајућој странци на високом положају. Није на одмет имати и своју приватну фирму. Школска спрема: ако имаш фамилију или кума на положају,  може и факултет.

ДИРЕКТОР ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ И СПОРТА:

Најмање једна година чланства у СНС-у или ДСС-у. Пожељно искуство у винарству, воћарству, обрезивању малина и калемљења воћа. Може и да има факултет ал’ пољопривредни јер сматрамо да је то од великог значаја за спорт и туризам наше општине.

ДИРЕКТОРИ СРЕДЊЕ И ОСНОВНЕ ШКОЛЕ:

Ваљало би да има стаж у радикалима или ДСС-у. Да прати једну политику бар 5 година а онда да је промени за 360 степени и буде убеђен да никад није био другачији. Све остало може да прође и да се прогледа кроз прсте…

ДИРЕКТОР ВРТИЋА:

Ваљало би да буде напрасито велики фан Вућића и ако се претходних година гадио истог. И Вучић се сада гади самог себе из прошлих дана па је то сасвим нормално. Пожељан је кандидат који се плаши и сенке власти. Ваљало би да себе приказује као значајног фактора у општини Косјерић. И ваљало би некако да све претходне успехе претходника оспори како би сујета власти била подмирена.

ОГЛАС ЗА КОПАЊЕ КАНАЛА:

Потребно 10 радника са факултетским образовањем. Крампови обезбеђени. Шеф радова мора да има основну школу.

672x672_obecana-zemlja

Јесте ово сатиричан текст али је на жалост стварност баш таква. Но, народе мој! Гласао си овакву болументу а одузимаш себи од уста да би децу школовао на факултетима. Народе мој контрадикторни када ћеш се једном опаметити??? Када ћеш схватити да су избори озбиљна ствар и да од твог гласа зависи твоја будућност и будућност твоје деце? То што једва намичете крај са крајем да би вам деца имала дипломе не схватате да сте гласањем све то бацили у воду. Па опет поверујте хорди страначких активиста и Александру Вучићу који вам је његовим именом све ово обезбедио да се осећате као посрани…

karikatura03092016

 

Advertisements