Од параде до кича…

Ономад неђе пре скоро четири године десила се победа коалиције СНС-ДСС-Нове Србије у Косјерићу. Славила се поБЕДА. У мотелу Извор уз трубаче клицаше табори јер ето нама функција, ето нама плата ето нама власти. Десетак њих је знало што слави и што руке уз трубе дижу у вис. Али они около мање важни највише су врцали гузовима, највише се кезили и ликовали  да заправо нису знали због чега. Чак је и СПО знао што се весели јер добили су напрасно посланичко место а вала и заслужили су после батина код Извора 😉

Шта се после десило?

Оних 100 жена што је требало за 1 дан да се запосли испаљене су. Онај препород општине до краја 2013 године није се десио већ суптротно, најебали смо само тако. Банка Интеза угашена је, Радио Косјерић угашен је. Ништа од фабрике киселих производа осим киселих лица лажова. 1000 расних бикова ни на помолу осим по неког вола на државним јаслама ( делимично испуњено). Плешимо у ритму Европе и канцеларија младих су заборављени. Коме је до плеса кад је заиграла мечка пред врата? Космополис на брду Град обећаван је чудесно разјапљених уста али на брду ниђе ничег осим приватних викендица. Тунел на Буковима није ни загребан. То су само од неких обећања председника општине Косјерић која нисмо заборавили док се он здушно труди да то префарба асфалтом 😉 Шта смо добили од ове коалиције?

 

Добили смо новог заменика председника општине којег у првом кругу тајним гласањем ниси изгласали да би преиначили одлуку и приморали одборнике да јавно гласају и наравно Ђуро Ликић бива изгласан. Уз њега добијамо чувено радно место под шифром “ шурњаја “ а касније и остала два што је једнако три политичка запошљавања. Председник Скупштине Драган Тулимировић са својим ортацима подиже белу крстачу на индустријском путу ка железничкој. Владика није хтео да га благосиља па је крст остао да зјапи и да га пашчад запишавају. Ваљда сломљен што Владика није благосиљао његов подвижнички подухват, господин Тули својом неписменошћу на функцији успева да осујети приватизацију Радио Косјерића. Не сећам се дал’ је прво сјебо Информативни центар или подигао крстачу но није важно. Шест радника иде на улицу са горчином преваре једне власти и безочним лагањем у лице Милијана Стојанића. Министар Селаковић долази да отвори фабрику воде. Све телевизије снимају да би пре месец дана сви сазнали да фабрика није ни почела са производњом али битно да је Милијан навео у извештају министру Селаковићу то као успех.

А онда се дешавају редовне поплаве и редовна увођења ванредних ситуација. Милијан Стојанић је светски рекордер као човек који је навише пута уводио ванредне ситуације. Некад их не скида чак и ако данима и месецима нема кише. Прве поплаве које су задесиле Косјерић биле су срамне од стране Милијана Стојанића. Његове изјаве да ми водимо медијски рат са Обреновцем су безочно лицемерје. Помагали су му ови новинари из Блица и сличних штаманих медија да нас у јавности срамоти. Његове изјаве да у Косјерићу народ бежи од пацова и змија биле су једно време комедија али на крају ником више није био смешан тај његов медисјки рат за паре против Обреновца. Касније је схватио да то и није баш добро па се посветио ванредним ситуацијама где му пружају изузетне могућности за његове сараднике. Па је доводио војску која је спавала код њега за паре. Па су војне машине довожене до мотел Извора да ту чуче. Чак је био и спрдња код Кесића на телевизији. Град када је стукао малину сву кривицу је усмерио на људе који пуцају. И након свега ми и даље цвикамо од града и поплава.

Када мало боље размислим ова власт никада ништа нормално није учинила. Али су склони да измишљају завере и да прете нама који не мислимо као њихови чучавци из странки. Најновија глупост је да се узме кредит од 1.000.000 евра како би се покрили трошкови камата већ постојећег кредита. А онда ту је и набавка нових службених кола од друга Кола 😉 Наједном имају паре за њихове потребе а овамо су напљували бившег председника Вујадиновића и прогласили га криминалцем. И ево нама најновије политичке игре, агроном постаје директор туристичко – спортске организације. Па има ли шта још ненормално да урадите???

Не могу свега више ни да се сетим али паметном је и ово превише а глупом вероватно још једна моја намерна лаж јер ја њих мрзим што сам изгубио посао. Ја сам олош и свашта нешто само што сам омогућио народу да масовно дознају и другу страну приче.

По оваквој власти у Косјерићу Александар Вучић испада велики лажов. А уместо да их овде све построји и изриба, он ћути и напада Вујадиновића. А тако вам је то у данашњој Србији.

Они се праве као да ништа није било, као да све цвета у општини. Милијан ће својим чувеним шармом егоистично хвалити себе по телевизијама а ми ћемо се смејати или чудити докле ће више овај да лупета…

Ето тако… А како сте ми ви 😉

Advertisements