Ако дође Вучић

По кафанским причама шушка се да ће Александар Вучић доћи у Косјерић да отвори стару школу у новом паковању. Не знам да ли је то истина али нешто размишљам да ли ће Вучић приметити промене у Косјерићу од дана када је био овде за изборе.

До душе чекаће га од мотела Извор нови асфалт али мора избегнути ону рупу за сливник да му не би отпао точак па да испадне да је атентат. Када дође до школе која је без грејања ( тако се прича) да је свечано отвори може то оправдати оним афоризмом: “ Родитељи, да вам се деце не би покварила држите их у замрзивачима “. Но, шалу на страну јер Премијер Србије мора запитати Милијана Стојанића следећа питања:

  1. Шта би са оних сто радних места за један (1) дан председниче?
  2. Шта би са препородом општине до краја 2013.г. ?
  3. Шта би са Космополисом на брду Град?
  4. Шта би са тунелом на Буковима?
  5. Где су ти оне силне фабрике о којима си причао?

Силна обећања су изречена од стране Милијана Стојанића пред Вучићем у тржном центру Косјерића. Али вероватно је крива претходна власт што ова садашња није ништа урадила за бољи живот општине Косјерић. До душе, некима је почео бољи живот јер су добили државни посао преко странке. Неки су се овајдили функцијом. Смањили су се трошкови за шест радника покојног Радио Косјерића. Вероватно је за понос ове власти што су избацили на улицу шест радника и смањили трошкове буџета. Али неееее!!! Па они су заправо њима одузели хлеб из уста и тај исти поклонили подобним чељадима из власти да једу 😉

Могао би Вучић да постави пуно непријатних питања Милијану Стојанићу и његовој екипи али у то чисто сумњам. Пре ће Вучић оптужити претходну власт и рећи да је оцрнила општину. Неспособност својих људи најлакше се сакрије оптужбом претходне власти. Их бре, само дрекнеш: “ они жути лопови “ и добијеш велики аплауз сендвичара које се довезао аутобусима.

Да ли ће доћи Вучић у Косјерић поново заиста не знам ал’ ако дође могао би да буде човек и заиста постави реална питања овој гарнитури власти или бар једно: “ Шта сте ви уопште добро урадили“?

Advertisements