Кад те Елан са еланом попиша…

Градска “ чистоћа “ или тачније ЈКП “ Елан “ труди се да одржи ниво чистоће како прањем улица, ношењем смећа али и запишавањем објеката у власништву грађана. Данас цепам дрва и наилази ђубретар, прође радник Елана поред и ко велим приџгало човеку па шта има везе. Но, сасвим случајно када су отишли видим чова се ладно попишао на мој објекат у дворишту поред изобиља врзине у околини. И шта нормалан човек да каже за такве типове који ето воле да запишају моје двориште. До данас сам их неколико пута и бранио у својим текстовима али данас су ми разбили све илузије о њима као угроженој врсти радника.

Зашто нема алко теста у ЈКП “ Елан “? Измерити пре радног времена а и после. Да се утврди да ли су радници у нормалном стању дошли на посао и са посла. Да се мало обрати пажња на фушерај и понашање радника градске чистоће. Чисто да не би опет запишавали народу куће, гараже и шупе а и деца могу да наиђу и виде један сасвим неморалан чин.

Заиста сам веома изреволтиран овим простаклуком и непоштовањем. Велика је срећа што нисам затекао попишавање јер било би мокрих гаћа. Стварно нема смисла и само могу рећи да је то велики безобразлук!

Нису сви радници такви али ово данас и по још који пут превазилази све мере и границе…

Још само да почну засеравати по ћошковима па да прогласимо варош као један јавни клозет градске чистоће…

Advertisements