Удружење Косјераца у Београду

4 дец 2016 од Иван Стефановић

Да има лепих вести има али на жалост у последње време су ретке. Али ипак злата вредне вести треба пренети на сва звона. Удружење Косјераца у Београду у својим просторијама на Врачару, донирало је 3. децембра 2016. плафонски пројектор ОШ “Мито Игумановић” из Косјерића. Уз помоћ новог плафонског пројектора деца која ће похађати наставу у новој, адаптираној школи, моћи ће на лакши и бржи начин да дођу до информација путем презентација, едукују се и лакше прате наставу.

Способни људи увек нађу конкретно решење за сваки проблем. Доста наших суграђана ван општине живи и може да помогне али њих треба и лепо питати за помоћ. Основна школа у Косјерићу била је паметна и затражила је помоћ коју је несебично и добила. Сарадњом све се може постићи.

projektor_2

„Циљ Удружења Косјераца у Београду је да кроз комуникацију са својим завичајцима иницира и спроведе различите акције како би се задовољиле одређене потребе локалне заједнице. Удружење се на системски начин бави решавањем проблема и мени је веома драго што сам данас испред Удружења  у прилици да донирамо плафонски пројектор деци Косјерића”, истакла је Милунка Милосављевић – Цица, законски заступник Удружења Косјераца у Београду, додајући да верује да нове технологије и дигитална решења могу да допринесу квалитету наставе.

 

„ У новој адаптираној школи постоји и мањи амфитеатар где ће плафонски пројектор бити инсталиран. Деца ће имати могућност да наставу прате путем презентација на видео биму, што ће значајно унапредити квалитет и осавременити наставу, омогућити бољу припрему за такмичења, а уверен сам да ће резултати рада бити видљивији. Пројектор је добра инвестиција за улагање у будућност  у доба савремених технологија, и овом приликом бих се захвалио Удружењу Косјераца у Београду на донацији која је дошла у прави час”, каже Милован Јоксимовић, в.д. директора Основне школе “Мито Игумановић “ у Косјерићу.

projektor_1-450x253

 

Додели плафонског пројектора ОШ “Мито Игумановић” присуствовао је један број чланова Удружења и в.д. директора школе Милован Јоксимовић.

Оригинални текст на ЛИНКУ

Поздрављам овај заиста леп гест удружења Косјераца у Београд 🙂

Advertisements
%d bloggers like this: